01 8

Piknik Hazırlığı Başlasın: Yanınızdan Ayırmak İstemeyeceğiniz 6 Ürün

01 8 1024x576 1

Arkadaşlarınız ve ailenizle hoşça vakit geçirmenin keyifli yollarından birisi de piknik yapmak! Yeşilliklerin arasında bir yandan hoş sohbet edip bir yandan da özenle hazırlanmış yiyecekleri paylaşmak kulağa hoş geliyor olsa gerek! Piknik sırasında gerekli olan pek çok şeyi piknik sepetine doldurduğunuz gibi kendinizi keyifli anlara bırakabilirsiniz. Yanınıza alacağınız bir termos içeceğini sıcak veya soğuk bir şekilde keyifle tüketebilme şansını size sunarken farklı boyutlardaki saklama kabı modelleri ise yiyeceklerinizi hazırladığınız andaki tazeliğiyle korur. Meyve ve sebzelerinin vazgeçilmezi kesme tahtası ise işinizi oldukça kolaylaştıracak gibi duruyor!

İster Sıcak İster Soğuk İçeceklerle Piknik Keyfini İkiye Katla

Piknik sepetinden ihmal etmeyeceğiniz farklı sayıdaki mug bardak ise koyu sohbetlerin vazgeçilmezi. Farklı boyut ve modellerdeki termos mug bardaklar ise hem termos hem de bardak rahatlığını size sunuyor. 

Yazın soğuk, kışınsa sıcak bir içecek içmenin tadı bir başka! Farklı boydaki termos çeşitleri ile kalabalık arkadaş gruplarıyla sohbetin keyfini ikiye katlayabilirsiniz. 1 litrelik su kapasitesi ve paslanmaz çelik özelliğiyle büyük boy termosları uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Arkadaş gruplarının sayısı arttıkça dilerseniz 1,5 litre ve daha fazla su kapasiteli termosları da tercih edebilirsiniz. 

El termosu ise daha çok kolay saklama koşulları ve pratikliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu modeller normal bir termos tasarımında olabileceği gibi bardak şeklinde de olabilir. Böylece bardak görünümlü termos kullanmayı tercih edenler de sıcak ve soğuk içeceğin keyfine varabilir. El termoslarının bazı modellerinde kapak tasarımının aynı zamanda bir bardak şeklini alması kullanım kolaylığını ikiye katlıyor! Yürüyüşlerde, kısa süreli kamplarda el termosu işinizi büyük oranda kolaylaştıracak.

03 8 1024x576 1

Piknik Keyfinin Sırrı Saklama Kaplarında

Piknik keyfini daha da sağlıklı bir hale getirecek olan yiyeceklerin tazeliğini korumak saklama kabı seti ile sandığınızdan çok daha kolay! Farklı boyut ve özellikteki saklama kaplarıyla ev yemeklerini, meyve ve sebzeleri rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Saklama kabının yanında piknik sepetine ekleyeceğiniz kesme tahtası seti de işinizi fazlasıyla kolaylaştırabilir. Taze aldığınız meyve ve sebzeleri bu kesme tahtalarında kesebilir ve direkt tüketebilirsiniz. Büyük kesme tahtası tercih edebileceğiniz gibi orta ve küçük boy olanları da seçebilirsiniz. Üstelik kesme tahtaları aynı zamanda tabak olarak da kullanılabilir. Böylece hazırladığınız sebze ve meyveleri tahta üzerinde sunabilirsiniz. Ahşap görünümüyle kesme tahtalarının piknik konseptine ayak uyduracağından şüpheniz olmasın.

Piknik Hazırlığı Nasıl Yapılır?

Piknik hazırlığının olmazsa olmazları arasında saklama kapları ve termoslar işleri büyük oranda kolaylaştırabilir. Nefis yemeklere eşlik edecek olan içecekleri farklı özelliklerdeki termoslar ile sıcak ve soğuk olmak üzere iki farklı şekilde tüketebilirsiniz. Farklı boyutlardaki saklama kapları ise meyve sebzelerin tazeliklerini korumak için harika bir yol! Sebze ve meyvelerin yanı sıra kapların özelliklerine göre sulu yemekler ve salatalar da rahatlıkla taşınabilir. Sürahi, bardak, çatal ve bıçak, peçete ve baharatlıklar ise piknik sırasında lazım olabilecek ürünlerden bir kaçı. Tüm bunların konulabileceği bir piknik sepeti ve oturulacak bir kilim ise piknik planınızın vazgeçilmezleri arasında.

Piknik Malzemeleriniz Hazırsa, Pikniğe Hazırsınız!

Piknik yapmak hem mental hem de fiziksel olarak kendinizi rahatlatmak adına oldukça keyifli bir etkinliktir. Eksiksiz hazırlıkla gidilen pikniklerde ise bu keyfi katlamak mümkün! Yeme ve içme konusunda ihtiyacınız olan tüm ürünlerin yanı sıra kesme tahtası ve kilim de piknik sırasında ihtiyaç duyulacaklar arasında. Siz de hemen şimdi Karaca’yı ziyaret edin, pikniklerinizi eksiksiz kılacak ürünleri keşfetmeye başlayın!