paye serisi

Paye Serisi Modelleri – Karaca

Asaletin simgesi enginar, efsanelere konu olan keçi, insan ruhunun sonsuzluğunu ve kudretini kanatlarının altına alan kuş Karaca Paye serisi ile evlerinize geliyor. Ömür Akkor danışmanlığında hazırlanan serideki ürünler İbrahim Kuşlu’nun ellerinde hayat buluyor. 

Sır altı tekniği ile üretilen birbirinden ihtişamlı Paye sofra grubu ürünleri 1000 yıllık Anadolu kültürünü yansıtan motifleri ile göz dolduruyor. Selçuklu ve Türk beylikleri için özel anlamlar taşıyan motifler modern sofralardaki yerini Karaca ile alıyor. 

paye serisi 1

Yaşam alanlarınıza zerafet katan, geçmişle bugünü harmanlayan her biri el işçiliği ürünlere göz atabilir, kendiniz ve sevdikleriniz için birbirinden özel parçalara sahip olabilirsiniz. En ince ayrıntısına kadar titizlikle ve büyük bir özenle üretilen Paye serisi ürünleri Karaca’da sizleri bekliyor. 

Paye Serisi Nedir?

paye serisi 2

Anadolu desenlerinin yer aldığı bu özel seri, modern ve şık sofralarda sizlerle buluşur. Ömür boyu çıkmama garantisi ile sunulan Paye desenleri sır altı tekniği ile hazırlanır. Nesilden nesile aktarabileceğiniz zamansız Anadolu tasarımları Karaca kalitesi ile evinize ulaşıyor. Bu seride bulunan tüm tasarımlar, yaşam alanlarında keyifle kullanabileceğiniz parçalardan oluşuyor.

Paye serisinde şık sofra gereçlerinin yanı sıra tekstil ürünleri de mevcuttur. Birbirinden güzel desenleri ile öne çıkan modeller, kaliteli malzeme yapısıyla da memnuniyet oluşturur. Nevresimler %100 pamuktan üretilir ve çift kişilik tasarımları ile geniş bir kullanım alanına sahiptir. Havlu setlerinde bulunan püskül detayları ve nakış işlemeleri, yumuşacık dokusu ile bir araya getirilerek keyifli kullanım imkanı sunar. 

Modern Bir Tasarım; Paye Serisi 

paye serisi 3

Paye serisi, 1000 yıllık Anadolu kültürünü yansıtmakla birlikte modern çizgilerle harmanlanan çok özel bir koleksiyondur. Bu seri ile tanıştığınızda, asaleti ve ihtişamı bir arada hissetmeniz mümkün olur. 

Paye serisi yemek takımı farklı içeriklerden oluşturularak her ihtiyaca karşılık verebilir. Bu koleksiyonun en önemli avantajlarından biri de tekli satın alabilme özelliğidir. İstediğiniz parçayı takımdan bağımsız olarak alabilirsiniz. 

Paye Desen Hikayesi

Geçmişten bu yana gelen bir inanışa göre insan ruhu bir kuşa dönüşerek kanatlarını sonsuzluğa açar. Yine bu inancın devamı olarak o kuş, insan ruhunun simgesi, sonsuzluğa uçuşu ve koruyucusudur. Kuş deseni bulunan bu özel ürünleri, yaşam alanınızın en güzel köşesinde sergileyebilirsiniz.

Asaleti simgeleyen bir sebze olan enginar, Anadolu insanının dik ve vakur duruşunu temsil etmesiyle de önem taşır. Paye serisindeki ürünlerde de yer verilen bu desen  kalpleri fethetmeye geliyor.

paye serisi 4 1024x576 v2

Efsanelere konu olan keçi çevikliği ve dayanıklılığı ile binlerce yıllık Anadolu kültürünün özel simgelerinden biri. Paye serisinde de geniş yer verilen bu desen sonsuz serüveni ile şimdi sofralarınızda hayat buluyor. 

Yaşam sarmalı deseni, dünyada olanın yine dünyaya döneceğini anlatması bakımından son derece özel bir desen. Sonsuz bir döngüyü ve gücü anlatan bu sembol Karaca Paye serisindeki en özel parçalarda karşınıza çıkıyor.

Paye Serisi İçerisinde Yer Alan Ürünler

paye serisi 5

Bu seride bulunan ürünler, yaşam alanlarının genelinde kullanılan parçalardır. Dekoratif objelerden el yapımı tabak modellerine, yatak odası tekstilinden banyo malzemelerine kadar birbirinden özel ürünler sizlerle buluşuyor. Ayrıca ev, işyeri ve kafe gibi alanları süslemek için kullanılan dekoratif objeler, fark yaratan tasarımları ile dikkat çekiyor. 

Anadolu desenlerinin yer aldığı ürünler arasında bulunan mum çeşitleri, mükemmel bir ambiyans yaratmak için birebir. Mumları özel günlerinizde hoş bir ambiyans oluşturmak için tercih edebileceğiniz gibi ruhunuzu dinlendirirken de faydalanabilirsiniz. 

Seride yer alan özel nakışlı kırlent modelleri ile retro modasını yansıtabilirsiniz. Dikdörtgen ve kare şeklinde bulunan kırlent modellerinde bulunan Anadolu desenleri nakış işlemeli olarak hazırlanır ve büyüleyici bir tasarım elde edilir. Karaca Ömür Akkor serisi ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Karaca Paye yemek takımı, muhteşem dizaynı ve kullanışlı özellikleri ile bu hikayede yer alıyor. El yapımı olanlar dışındaki her parçanın bulaşık makinesinde yıkanabilmesi ve mikrodalga fırın kullanımına dayanıklı olması, uzun yıllar sofralarınıza eşlik etmesine imkan sunar. 

Bu koleksiyonda bulunan tüm parçalar eviniz için tercih edebileceğiniz hem şık hem de eşsiz ürünler olmalarıyla fark yaratan ürünlerdir. Karaca Home’da yer alan nevresim takımı çeşitleri ve dekoratif ürünlerin yanında yine Karaca’da bulabileceğiniz el işi birbirinden özel parçalarla evinizi bambaşka bir tarza kavuşturabilirsiniz.

Paye Serisi Handmade Ürünler

paye serisi 6 1024x576 v2

Handmade, özel bir seri olup el işçiliği ile üretilen modellerdir. Tekli olarak satın alabileceğiniz ürünler, Ömür Akkor danışmanlığında seramik sanatçısı İbrahim Kuşlu tarafından tasarlanır. Seramik malzemeden üretilen modeller, özel olarak hazırlanan birbirinden farklı renklerle tek tek özenle çizilir. 

Karaca Handmade tabak modellerini ister dekoratif bir obje olarak kullanabilir isterseniz sunumlarınız için değerlendirebilirsiniz. Handmade grubu ürünler canlı renkler hakimdir. El yapımı modeller arasında keçi ve kuş figürleri yer alırken, ayaklı kaseden vazoya, mumluktan kupaya kadar birçok tasarım mevcuttur. 

Enginar şeklinde olan vazo modelleri canlı renk tonları ile hazırlanır. Üzerinde bulunan zarif motifler, el işçiliği ile özenle çizilir. Dekoratif objeler arasında bulunan kuş figürlerini de yaşam alanlarınıza hareket ve renk katmak için tercih edebilirsiniz. Ayrıca keçi şeklinde bulunan mumlukların üzerine, istediğiniz renkte şık mumları yerleştirerek bambaşka bir dekorasyon elde edebilirsiniz. 

Paye Serisi Avantaj Sağlayan Özellikler

Paye Serisi’nin önemli özelliklerinden biri desen garantisinin bulunmasıdır. Ürünler dünyada uygulanmakta olan özel alt sırlama tekniği kullanılarak hazırlanır. Bu serinin özelliklerinden biri de özel çok renkli baskı tekniğinin kullanılmasıdır. Sonrasında uygulanan parlatma uygulaması ile birlikte desen ve renklerin dayanıklılığı arttırılır. 

Bulaşık makinesinde yıkanabilme imkanı ve mikrodalga kullanımına uygun olmasına rağmen keçi deseni gibi motifler ömür boyu çıkmaz. Serinin bir diğer avantajı da beğendiğiniz ürünleri tekli olarak satın alabilmenizdir. 

paye serisi 7

Tüm bunların yanında kalitesi ve şıklığı ile öne çıkan bir seridir. Modeller arasında en beğendiklerinizi seçebilir ve sevdiklerinize hediye ederek ömürlük bir anı bırakabilirsiniz.

Paye Serisi Bakımı

Karaca Paye serisi, özel bir bakım gerektirmez. Bu özel seride bulunan ve el yapımı olmayan ürünler, bulaşık makinesinde kolaylıkla temizlenir. Sınırlı sayıda ve özel tekniklerle üretilen handmade ürünlerin ise hassas temizleyicilerle elde temizlenmesi gerekir.

Kuş deseni gibi birbirinden farklı motiflere yer verilen nevresim takımları, çamaşır makinesinde önerilen ısıda yıkanabilir. Aynı şekilde enginar deseni nakışlı havlu setlerinin hijyenini sağlamak oldukça pratiktir. 

Paye serisindeki nevresim takımı, havlu seti, kırlent, Amerikan servis set ve hamam seti gibi ürünlerin tamamı, çamaşır makinesinde yıkamaya uygun olduğu gibi kurutma makinesinde kurutulabilir. Hamam ve havlu setlerinin ekstra yumuşak dokusu, hassas cildiniz için ideal olabilir. 

Her dokunuşta harika bir his uyandıran bu ürünler, aile üyelerine ve misafirlerinize verdiğiniz değeri göstermenize imkan sunar. Aynı zamanda tüm ürünleri ütüleyerek kullanabilirsiniz. 

Paye Serisi Fiyatları

Karaca Paye Serisi tarihin zamansız güzelliğini sizlerle buluşturuyor. Bu güzelliği ürünlerin tüm detaylarında hissetmeniz mümkün. Paye Serisi 1000 yıllık Türk kültürünü ve mutfak geleneklerini bir araya getiren modern tasarımlardan oluşuyor. Serideki parçaların fiyatları yapım tekniğine ve set halinde olup olmamasına göre değişiyor. 

Canlı renklere sahip olan desenlerin uygulama aşamasında baskı tekniği kullanılır ve fırınlama işlemi yapılır. Ardından parlaklık sağlayan özel madde sürülerek tekrar fırınlama işlemi yapılır. Paye serisinde bulunan tüm desenler için bu özel teknik kullanılır. Böylece bir ömür çıkmayan desenler elde edilir. 

Üstelik ürünlerin bulaşık makinesinde yıkanmasına rağmen desenlerde bir deformasyon söz konusu olmaz. Bu özellik asırlardır devam eden ve her daim var olan Türk mutfağı gibidir.