02 8

Karaca Hatır Plus Mod’un 5 Parmağında 5 Marifet

02 7 1024x576 1

Aynı anda iki farklı içeceği hazırlamak Karaca Hatır Plus Mod ile sandığınızdan çok daha kolay! Kalabalık arkadaş grubunu evinizde misafir etmek istiyorsunuz ancak kafanızda bazı soru işaretleri var. Kim hangi içeceği sever? Hepsini aynı anda taze bir şekilde hazırlayabilir miyim? Bu gibi sorular ve içecekleri olabildiğince hızlı bir şekilde yapma telaşı Hatır Plus ile tarihe karışıyor! Kahvenizi modunuza göre hazırlayan Hatır Plus, 5 farklı içecek seçeneğini sizlere sunuyor.

Çay Keyfinin Tadı Hatır Plus Mod ile Bir Başka!

Çay içmek ve demlemek herkesin kahvaltıda ve yorgunluk sonrası keyif anlarında vazgeçemediği lezzetlerden birisi. Çay keyfini ikiye katlamak için özenle tasarlanmış olan çay haznesi sayesinde Hatır Plu ile 5 kişilik çayı rahatlıkla demleyebilirsiniz. 750 ml su haznesine sahip olan ürünle çay keyfiniz uzadıkça uzar! Hatır Plus çay ve kahve makinesi sayesinde kahvenizi dilerseniz sert veya yumuşak içim olarak da tercih edebilirsiniz. Sizin için özel olarak tasarlanmış sert ve yumuşak içim özelliği sayesinde modunuza uygun olan içeceği keyifle hazırlayabilirsiniz. Söz konusu demlemenin incelikleri olduğunda Hatır Plus tüm bu özelliklerde sınır tanımıyor! Aroma özelliği ile çay keyfini farklı şekillerde yaşayabilmen de mümkün. Cam haznesi ise çayınızı sağlıklı bir şekilde içmeniz düşünülerek tasarlandı. Bunun yanında karaf içerisinde yer alan çelik çay filtresi ile Karaca Hatır Plus Mod kullanımı oldukça pratik! Çelik filtre seçimi ile uzun süre boyunca çay keyfiniz devam edecek gibi görünüyor. Güçlü sistemi ve 1385 watt gücüyle en yoğun arkadaş programlarınızda bile her zaman yanınızda! Kolay kullanımı ve lezzetli çay demlemesi ile Hatır Plus çay severlerin vazgeçilmez tercihi olacak!

Karaca Hatır Plus Mod Kahve Makinesi ile Kahveler Daha Lezzetli

Koyu sohbetlerin vazgeçilmezi kahve, “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” sözüyle ünlenecek kadar sevilen içecekler arasında yerini alıyor. Karaca Hatır Plus Mod Türk kahve makinesi ile yapılmış kahveler ise tam damak tadınıza göre şekilleniyor. İster filtre kahve ister közde Türk kahvesinin keyfini dilediğiniz gibi çıkarabilirsiniz. Filtre kahvelerinizi Hatır Plus’un özenle tasarlanan süzgeçleri sayesinde tam kıvamında hazırlayacağınızı da unutmamanız gerek. Türk kahvesi modunda kullanabileceğiniz Hatır Plus Mod, kahve keyfinizi artıracak!Filtre kahve, çay, sütlü içecek ve közde Türk kahvesinin yanında dilerseniz ürünü kullanarak süt de ısıtabilirsiniz. Üstelik 10 fincan içecek kapasitesiyle en kalabalık organizasyonlarında dahi sizi yalnız bırakmıyor. Cam demliğinde 5 fincan çay veya filtre kahve demleyebilirken, aynı anda 5 fincan közde Türk kahvesi de pişirebilirsiniz. Pratik kullanımının yanında Hatır Plus tasarımı ve renk kullanımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Karaca Hatır Plus Mod renkleri kırmızı, krem ve siyah olmak üzere farklı seçenekleri içeriyor. Böylece mutfağınıza en uygun olduğunu düşündüğünüz Hatır Plus’u rahatlıkla tercih edebilir, misafirleriniz ve ailenizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Karaca Hatır Plus Mod ile Sıcak Sütünüz Hemen Hazır!

Kahvenin yanı sıra dilerseniz Karaca Hatır Plus Mod özellikleri sayesinde kendinize ve misafirlerinize özel sütlü içecekler de hazırlayabilirsiniz. Dilediğiniz oranda koyabileceğiniz kahve, sıcak çikolata, süt ve şeker ile istediğiniz sütlü karışımı hazırlamak sandığınızdan daha kolay!

Sütlü içecek hazırlarken süt ısıtmamak olmaz! Hatır Plus Mod küçük misafirleriniz veya kendiniz için tam kıvamında sıcak süt içebilme imkanını sunuyor! Böylece canınız sıcak bir süt istediğinde pratik bir şekilde hemen hazırlayabilirsiniz.