04 7

Teras ve Balkon Etkinliklerinize Renk Katacak Izgara Tost Makinesi

04 6 1024x576 1

Teras ve balkonlar özellikle yaz ve bahar aylarında keyifli sohbetlerin baş tacı! Arkadaşlarla ve aileyle keyifli zaman geçirmenin bir yolu olan teras ve balkonların dekorasyonu ise geçirilen zamanın keyfini arttırmak için oldukça önemli. Teras ve balkon etkinlerini daha da keyifli hale getirmek için dekorasyonda mekanın büyüklüğüne göre rahat ve şık sandalye veya koltuk takımlarının kullanılması sohbet edilen ortamın ambiyansını tamamen değiştirilebilir. Kullanacağınız yastık, minder, renkli ışık ve mum ise ortamı güzelleştirmenin bir başka yolu. Dekorasyonda kullanılacak çiçek, fide ve diğer saksı bitkileri ise doğal bir teras ve balkon ortamını oluşturmak için kulağa harika geliyor! Teras ve balkonların dekorasyonu kadar burada yapılacak olan kahvaltıların ve akşam yemeklerinin de önemi büyük! Hem tost makinesi hem ızgara olarak kullanılan ürünler ile terasta organize edeceğiniz akşam yemeklerinizi daha lezzetli ve pratik hale getirebilirsiniz. Bu noktada karşınıza çıkacak olan granit Izgara Tost Makinesi aynı zamanda kahvaltılarının da vazgeçilmezi olacak! Geçirilecek zamanın daha keyifli hale gelmesi için akşam yemeği kadar içecek tercihleri de oldukça önemli. Bunun için teras veya balkonunuza koyacağınız semaver veya kahve makinesi de arkadaşlarınızla veya ailenizle geçirdiğiniz zamanı daha da keyifli bir hale dönüştürebilir.

En Lezzetli Yemeklerin Mimarı Multigrill Izgara Tost Makinesi

Multigrill ızgara tost makinesi 2100 W gücüyle hem ızgara hem de birbirinden farklı tostları yapma imkanını önünüze seriyor! Izgara severlerin gözdesi olabilecek bu model sayesinde lezzetli yemeklerin yaratıcısı olabilirsiniz. 9 farklı fonksiyonu ile geniş bir menü sunar. O anki moduna ve misafirlerinizin sevdiği yiyeceklere göre dilediğiniz tarzdaki lezzeti ortaya çıkarabilirsiniz. Tam ayarında pişiren ızgara tost makinesi pişirme işlemi bittiğinde hem sesli hem de ışıklı sistemiyle sizi uyarır. Izgara ile akşam yemeklerinize keyif katan ızgara tost makinesi aynı zamanda birbirinden farklı leziz tostlar yapabilmenize de fırsat sunuyor. 8 dilim ekmek kapasitesiyle kalabalık kahvaltıları yapacağınız enfes tostlarla daha da keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Akıllı Sistem Lezzetli Sonuçlar

Izgara ve tost makinesi 9 farklı pişirme fonksiyonuyla lezzetli sofraların vazgeçilmez parçası. Et, pirzola, köfte, tavuk, hamburger, tost, sosis, sucuk, balık gibi pek çok yiyeceği hızlı bir şekilde pişirmenizi sağlayan ızgara tost makinesi aynı zamanda buz çözme özelliğine de sahip. Böylece buzluktan çıkardığın ürünlerin çözünmesiyle zaman kaybetmenize gerek kalmaz

Izgara yapan tost makinesi 180 derece açılabilir yapısıyla barbekü keyfini ikiye katlar! 180 derece açılmasıyla yatay bir görünüme kavuşan tost makinesinde istediğiniz tarzda ızgarayı rahatlıkla yapabilirsiniz. Yanmaz ve yapışmaz plakaları sayesinde işin bittikten sonra kolaylıkla bu tabakaları çıkarıp temizleyebilirsiniz. Temizlik noktasında ızgara yaparken ortaya çıkacak olan yağları ise düşünmenize hiç gerek yok! Elektrikli ızgara tost makinesi otomatik yağ toplama haznesiyle yağ çıkarma derdinden anında kurtulmak mümkün! Temizliğin yanında pişirme kolaylığı da sağlayan ızgara tost makinesi, pişirmek istediğiniz etin büyüklüğünü ve kalınlığını algılayarak pişirme süresini otomatik olarak ayarlar. Az, orta ve iyi pişirme seçenekleriyle aynı zamanda geniş bir pişirme skalası sunar. Pişirme işlemi bittiğinde ise sesli sistemiyle sizi uyararak adeta ızgara ziyafetine davet eder. Sesli uyarı sistemin tamamlayan ışıklı uyarı sistemi ise işleri daha da kolaylaştırır. Farklı renklerle farklı işlemleri ifade eden bu ışıklı sistem sayesinde loş ışık ve karanlıkta dahi ızgara ve tost keyfini yaşayabilirsiniz.