03 3

İstediğiniz Her Yerde Smoothie Hazırlamanın Pratik Hali

03 2 1024x576 1

Sağlıklı içecek içmek sporcuların ve özellikle sağlıklı beslenmek isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında. Sağlıklı içecekler arasında lezzeti ve kolay içimiyle dikkat çeken smoothie herkes tarafından severek tüketilir. Üstelik bu lezzetli içecek smoothie blender ile saniyeler içerisinde hazırlanmakta! Farklı boyutlarda olan smoothie blender modelleri ile en kalabalık arkadaş gruplarıyla bile smoothie keyfi mümkün!

Yalnızca evde değil; seyahat, spor ve iş yeri gibi pek çok farklı yerde şarjlı smoothie blender modelleri tercih edilebilir. Bu şarjlı modellerin kullanımı oldukça pratik. 400 ml kapasiteye sahip olmasıyla taşıma sorunu ortadan kalkıyor! Günlük kullanıma oldukça uygun olan şarjlı blenderlar ile birbirinden farklı lezzette smoothie yapmak tek tuşla mümkün!

Taşınabilir Smoothie Blender ile Tazeliği Keşfet

Günlük hayatta sağlıklı içecekler içmek kadar bu içecekleri pratik bir şekilde hazırlamak da oldukça önemli. Bu noktada karşınıza çıkacak olan  smoothie blender ile hemen hemen her yerde sağlıklı içeceğini tüketmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Farklı çalışma modlarına ve 60 watt motor gücüne sahip smoothie blender ile meyve suyu hazırlayabileceğiniz gibi dilerseniz smoothie de hazırlayabilirsiniz.

Smoothie Blender ile Lezzetleriniz Anında Hazır

Smoothie blender kullanımı oldukça basit. USB kablosu ile kolayca şarj edebileceğin bu ürün sayesinde dilediğiniz yerde içeceğini hazırlayıp anında tüketebilirsiniz. Şarjlı blenleri çelik bıçakları sayesinde içerisine koyduğunuz sebze ve meyveleri hızlı bir şekilde parçalar. 400 ml su kapasitesiyle hem gündelik ihtiyacını karşılamanıza yardımcı olur hem de fazla yer kaplamaz. Dilerseniz elinizde dilerseniz çantanda rahatça taşıyabilir, sağlıklı içecek tüketmenin keyfine varabilirsiniz. İçeceğinizi keyifle içtikten sonra ise blenderini temizlemek hiç dert değil. Kendini kendini temizleyen bu sistem sayesinde kendinizi hiç yormanıza gerek yok! Blenderin içerisine koyacağınız su ve basacağınız tek tuş 10 saniye içerisinde blenderin kendini temizlemesi için yeterli. Ürün tam şarj edildiğinde ise 40’ar saniyeden 5-10 kez kullanma fırsatını size sunar.İçeceğinize koyacağınız meyve veya sebzelerin boyutları sizi düşündürmesin. 40 saniye ve 180 saniyelik iki farklı çalışma moduyla dilediğin büyüklükteki meyve ve sebzeyi sağlıklı bir içecek haline dönüştürebilir farklı smoothie blender tarifleri uygulayabilirsiniz. Tüm bu kullanım kolaylığının yanında tasarımla da ön plana çıkan smoothie blenderin farklı renkleri bulunmakta. Böylece sevdiğiniz renkteki smoothie blenderi tercih edebilirsin. 

Smoothie Blender Ne İşe Yarar?

Farklı içeceklerin kısa sürede hazırlanmasını sağlayan ve pratik kullanımıyla dikkatleri üzerine çeken smoothie blenderler sağlıklı içecek içmeyi kolaylaştıran mutfak aletleri arasında yerini alır. Farklı boyut ve özellikteki smoothie blenderler ile mutfak, okul veya tatil gibi pek çok farklı yerde smoothie yapılabilir.

Smoothie Blender Nasıl Kullanılır?

Smoothie blender kullanmadan önce blenderin genel özelliklerini bilmek oldukça önemli. Büyük blenderlarda geniş bir hacme sahip kabın içerisinde yer alan ve bir düğme ile aktive olan bıçakların hızlı bir şekilde dönmesiyle smoothie yapılır. Şarjlı olan smoothie blenderlar ise taşınabilir olmasıyla sıklıkla tercih edilir. Bir düğmeyle harekete geçen keskin bıçaklar sayesinde smoothie hemen hemen her yerde kolay bir şekilde hazırlanır.