artirilmiş gerçeklilk teknolojisiyle önce evinde görüntüle

Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi İle Önce Evinde Görüntüle

Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisi “Evinde Görüntüle” özelliği, alışveriş deneyimini yeniden şekillendiren ve kullanıcılara Karaca ürünlerini satın almadan önce, evlerinde diledikleri alanda gerçek boyutlarıyla görüntüleyebilme olanağı tanıyan harika bir özellik! Gelin, Artırılmış Gerçeklik teknolojisinin avantajlarını ve nasıl kullanılacağını daha detaylı öğrenelim:

Birebir Boyutlarında Evde Görüntüleme Özelliği

Eminiz eviniz için beğendiğiniz bir ürünün kullanacağınız alanda nasıl görüneceğini, boyutlarının o alana uygun olup olmayacağını merak ediyorsunuzdur. İşte tam da bu noktada AR teknolojisinin ürünleri gerçek boyutlarıyla evinizde görüntüleyebilme özelliğini kullanarak, kullanacağınız alanda ne kadar yer kaplayacağını öğrenmeniz çok kolay!

Yapmanız gereken tek şey Karaca’nın artırılmış gerçeklik özelliğine sahip ürünlerini “Evinde Görüntüle” butonuna tıklayarak mobil cihazınız üzerinden dilediğiniz alana taşımak!

Mutfak Ürünlerini Satın Almadan Önce Tezgaha Taşıyın!

Mutfak ürünleri söz konusu olduğunda -özellikle de küçük ev aletleri-, Karaca’nın AR teknolojisi kullanıcıların imdadına yetişiyor! Geniş bir tezgaha ya da mutfağa sahip olmayanlar için büyük kolaylık sağlayan evinde görüntüleyebilme özelliği, bir ürünün alanınızda ne kadar yer kaplayacağıyla alakalı size birebir ipuçları verir. Üstelik bunu sadece ölçü olarak da düşünmeyin. Ürünün rengi ve tasarımını evinizde görmek de mutfağınıza yakışıp yakışmayacağını test etmek için harika bir yöntem!

Beğendiğiniz Halı Evinize Uygun Mu? Öğrenmek Çok Kolay!

Karaca artırılmış gerçeklik teknolojisiyle halı gibi dekoratif ürünleri de dilediğiniz alana taşıyabilirsiniz. Bu özellik mekanınıza en uygun halıyı bulmak için harika bir fırsat! Boyutları, desenleri, renkleri ve daha pek çok özelliğiyle evinize dört dörtlük uyum sağlayacak o halıları hemen evinizde görüntüleyerek bulun!

Evinde Görüntüle özelliğine sahip Karaca Kaşmir Halılar

Mutfaklarda Devrim Yaratan Airfryer Modellerini Evinde Görüntüle

Karaca airfryer modellerini almadan önce evinizde sanal olarak deneyimleme fırsatını değerlendirmeye ne dersiniz? Üstelik detaylıca inceleme fırsatına da sahipsiniz. airfryerın mutfaklarınıza nasıl uyum sağlayacağını, tezgah üzerindeki boyutunu kolayca görebileceğiniz artırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde sulu yemek özelliğine sahip Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer’in sulu yemek tenceresinin boyutunu da inceleyebilirsiniz.

Evinizde görüntüleyebileceğiniz Airfryer Modellerini Hemen İnceleyin!

Ürün alırken seçiminizi kolaylaştırarak, alışveriş deneyiminizi daha etkileşimli ve memnun edici hale getirecek Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi Evinde Görüntüleme özelliğini hemen Karaca’da keşfedin!