03

7 Adımda Eşsiz Yaz Sofraları Hazırlayın!

7 Adımda Eşsiz Yaz Sofraları Hazırlayın!

Güne enerjiyle başlanan kahvaltı sofraları ve sohbetle harmanlanan yemek masaları hepimizin hayali. İşte tam da bu hayale tutunarak sizin için masa örtülerinden yemek takımlarına, sofra setlerinden sunum tabaklarına ve aksesuarlara kadar mükemmel yaz sofraları kurabileceğiniz harika önerilerimiz var! Haydi, birlikte 7 adımda eşsiz bir yaz sofrası hazırlayalım:

1- Doğanın İzini Taşıyan Yaz Sofraları: Masa Örtüleri

Yaz aylarının şüphesiz en sevilen tarafı içimizi kıpır kıpır eden enerjisi. Elbette bunda parlayan güneşin, renklenen doğanın ve açan çiçeklerin etkisi olduğu kadar, özenle hazırlanmış kahvaltı masalarının ve yaz ürünleriyle donatılmış akşam yemeklerinin de payı büyük.

Öyleyse doğanın tüm güzelliklerini yaz sofralarına dahil edelim ve herkesin hayran kalacağı bir harika bir masa örtüsü seçelim.

Mesela kahvaltılarınız için buradaki çiçekli masa örtüsü, yemek masalarınız için de hem şık hem de yazın ruhunu yansıtacak şuradaki desenli masa örtüsü güzel bir seçenek olabilir.

7 Adımda Eşsiz Yaz Sofraları Hazırlayın!

2- Çok Şık Çok Patik: Amerikan Servis

Ülkemizde son yıllarda oldukça popülerleşen ve hemen her eve giren Amerikan servisler, şıklığı, pratikliği ve zarifliğiyle pek çoğumuzun vazgeçilmezi. Eğer siz de masa dekorasyonunda Amerikan servis tercih edenlerdenseniz, yaz sofraları için Sera Jute, Ravlen Jute, ve püskül detaylarıyla da çok seveceğiniz Sera Husk önerilerimiz arasında yer alıyor.

Peçetesinden servis altlığına kadar, yaz sofralarını şenlendirecek harika bir sofra tekstil paketi içinde buraya çok hoşunuza gideceğini düşündüğümüz bir öneri daha bırakıyoruz.

3- Enerji Dolu Yaz Sofraları: Kahvaltı Takımları

Güne kahvaltı mutluluğuyla başlamanın ne kadar keyifli olduğunu herkes bilir. Özellikle de tatlı bir bahçe, güzel bir balkon ya da ferah bir teras keyfi yapabileceğiniz açık alanlarınız varsa!

Bizim size tavsiyemiz yaz sofrasına yakışacak güzel bir kahvaltı takımı ile tadına doyulmaz sofralar hazırlamanız. Bunun için de kahvaltı setlerini inceleyebileceğiniz kategorimize göz atabilirsiniz. Eğer yaz sofranızı sizin yerinize biz kuralım isterseniz; yaz kahvaltısı paket avantajını mutlaka değerlendirmelisiniz.

7 Adımda Eşsiz Yaz Sofraları Hazırlayın!

4- Onlar Masamızın Baş Tacı: Yemek Takımları

Mükellef bir masayı eşsiz yapan, elbette lezzetli yemeklerin sunulduğu yemek takımlarıdır. Sportif, klasik, sade, göz kamaştırıcı, neşeli ya da modern… Tarzınıza uygun masa konsepti hazırlamak için yapmanız gereken tek şey yemek takımları kategorimizi ziyaret etmek.

Daha niş öneriler isterseniz de yaza en uygun desenleriyle Karaca Marianna Yemek Takımı ya da Emsan Aşiyan Yemek Takımı önerilerimiz arasında yer alıyor.

5- Sofranın Enstrümanları: Çatal Kaşık Bıçak Takımları

Kahvaltı ya da yemek takımlarını onlarsız düşünmek elbette imkansız. Yaz masanıza en yakışacak çatal bıçak setleri için seçtiğiniz takımla kahvaltı setinizin uyumlu olmasına özen göstermenizi öneririz. Mesela çiçekli bir tabak setiniz varsa, Freya çatal kaşık takımlarından masanızı ve tarzınızı yansıtan rengi tercih edebilirsiniz.

Diğer tüm çatal kaşık bıçak setleri için mutlaka kategorimize göz atmayı da ihmal etmeyin!

6- Yaz Sofralarına Şık Bir Detay: Bardak Seti

Bardaklar özenle hazırlanan masaların en şık detaylarıdır. Pek çok farklı tasarıma ve modele sahip bardak setleri arasından yaz masasına en uygun olanları sizin için değerlendirdik.

Eğer cıvıl cıvıl neşeli bir sofra hazırlığı yapmak istiyorsanız, tavsiyemiz Karaca Spring 6lı Meşrubat Bardağı, Benzer bir model olan Karaca Autumn 6lı Meşrubat Bardağı’da diğer bir seçenek olabilir. Daha sade, şık bir görünüm isterseniz de Karaca Anka 6’lı Meşrubat Bardağı’nı eminiz ki çok seveceksiniz.

Diğer tüm bardak modelleri için kategorimize göz atabilirsiniz.

7- Elegan Yaz Sofraları İçin Son Dokunuş: Aksesuarlar

Aksesuarlar sofralarımızın tamamlayıcısı ve son dokunuşudur. Bu nedenle hem şık hem de elegan bir masa düzeni oluşturmak için oldukça idealler.  Özellikle yaz akşamları kurulacak mükellef bir sofrada mumluklar son derece zarif ve samimi bir ortam yaratır.

Aynı zamanda stilinizi yansıtan bir masa için peçete yüzükleri, supla ve seçeceğiniz diğer sofra aksesuarları unutulmaz bir yaz sofrası hazırlamanız için size yardımcı olacak. 

Artık neşeli yaz sofraları kurmak için ihtiyacınız olan tüm ürünlere sahipsiniz. Şimdi tarzınız masanızı yansıtsın, enerji dolu sabahlar ve eğlenceli yaz akşamları başlasın…