04 1

Eski Bayramları Özleyenler İçin 7 Bayram Hazırlığı Önerisi

Eski Bayramları Özleyenler İçin 7 Bayram Hazırlığı Önerisi

Eski bayramları hepimiz çok özledik. Her bayram sohbetlerimizin ortak konusu olan ‘Nerede o eski bayramlar?’ sorusunu sormak yerine o eski bayramları yeniden yaşamaya ne dersiniz? Sizin için hazırladığımız 7 bayram hazırlığı önerisi ile o hep özlediğimiz eski bayramları yeniden yaşayabilirsiniz. Gelin birlikte bu 7 bayram hazırlığı önerisini inceleyelim:

1- Eski Bayramların Olmazsa Olmazı: Ailecek Yapılan Bayram Kahvaltıları

Hep özlediğimiz o eski bayramların ruhunu yeniden canlandırmak için atılması gereken ilk adım tabii ki de ailecek yapılan bayram kahvaltılarını es geçmemek olur. Mutlu bir şekilde uyandığınız bayram sabahında kendinizi tüm ailenin bir arada olduğu kalabalık bir sofrada bulduğunuzu hayal edin.

Sevdiklerinizle birlikte keyifli sohbetler eşliğinde yapacağınız bu özel kahvaltıda, en sevdiğiniz yemeklerin sunum ve servisinin yapılacağı yemek takımı setlerinin de oldukça önemli olduğunu unutmamalısınız. 


Bayram kahvaltı sofralarınızda görsel bir şölen oluşturacak 12 kişilik yemek takımı setlerini inceleyerek bayram hazırlığınız için ilk adımı atabilirsiniz. Peki bayram sofralarınız için ideal bir seçenek olabilecek Milena Gold takımına bir şans vermeye ne dersiniz?

2- Bayram Ziyaretlerinde Eskimeyen O Soru: Çay mı Kahve mi?

Bayram ziyaretlerinde hep karşılaştığımız çay mı kahve mi sorusunu evinize gelen misafirlere sormak için önceden hazırlıklı olmanız gerekir. İster çay ister kahve istesinler misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamak hem onları hem de sizi mutlu edecektir. 

İşte tam bu noktada sizlerin kurtarıcısı olacak Hatır Plus Mod ile tanışmanızı tavsiye ediyoruz. Közde Türk kahvesi, sütlü içecek, filtre kahve, süt ısıtma ve çay modları ile misafirleriniz ne isterse hızlı bir şekilde hazırlayabilmenizi sağlayan yardımcınızı Karaca’da keşfedebilirsiniz!

3- Bayram Yemeklerinin Lezzetli Olmasının Sırrı Ne?

Bayram yemekleri neden her zaman yapılan yemeklerden daha lezzetli olur bunu hiç düşündünüz mü? Bunun sırrı bayramda yaşanan benzersiz mutluluk ve her yemeğin kusursuz bir şekilde pişmesini sağlayan özel tencere setlerinde saklı!
Bayram sofralarınızda lezzetli yemekler sergilemek istiyorsanız önceden hazırlığınızı yapmanızı öneririz. İhtiyacınız olan tencere seti modellerine hemen göz atarak bayrama hazırlıksız yakalanmayın!

4- Tadına Doyum Olmayan Bayram Tatlıları İçin Hazırlığınızı Yaptınız mı?

O eski bayramlarda mutlaka önceden hazırlanmış olarak evde bulunan ve bayram ziyaretlerinde ikram edilen tatlılar için hazırlığınızı yapmadıysanız vakit kaybetmeyin deriz. Tadına doyum olmayan bayram tatlılarını önceden hazırlamak eskimeyen bir gelenek olarak karşımıza çıkıyor. 
Eski bayramları evinizde hissetmek istiyorsanız ev yapımı bayram tatlıları için hemen hazırlıklara başlamalısınız. Bu bayramda misafirlerinizi şaşırtmak için orijinal tatlı tarifleri deneyebilirsiniz. Birbirinden şık kek kalıbı modelleriyle şık sunumlar hazırlamak artık çok kolay!

5- Kurban Bayramı Gelmeden Alınması Gereken Bıçak Setleri

Kurban Bayramı gelmeden önce hazırlık olmak için alınması gereken bıçak seti modellerine göz attınız mı? Eski Kurban bayramlarındaki koşuşturmalardan birinin de evde bayram için özel bıçak setinin olup olmadığı konusunda olduğunu biliyor muydunuz? 

Birbirinden lezzetli et yemekleri hazırlarken sizlere yardımcı olacak bıçak setleri için kullanışlı ve şık modelleri incelemenizi tavsiye ediyoruz. Farklı renk ve stildeki bıçak setleriyle bayram yemeklerini kusursuz bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

6- Et Yemekleri Pişirmek İçin Uygun Yardımcınız Var mı?

Kurban Bayramı’nı taçlandıran şeyin şüphesiz et yemekleri olduğunu biliyoruz. Et yemeklerini kusursuz bir şekilde pişirmek için en önemli püf noktanın kullandığınız tencere olduğunu bilmelisiniz. 

Granit tencere ile sulu et yemeklerini tüm lezzetiyle pişirebilirsiniz. Leziz yemekleriniz için et hazırlamak istediğinizde yanmaz yapışmaz bir tava arıyorsanız sizlere biogranit tava almanızı tavsiye ediyoruz. Peki bayramlarınızı ızgara tava ile yapacağınız mükemmel ızgara et yemekleri ile taçlandırmaya ne dersiniz?

7- Bayramın Neşesi Çocukları Mutlu Etmek İçin Özel Bir Tavsiye!

Her bayramın neşesi olan çocukları mutlu etmek için size özel bir tavsiyemiz var. Taze meyveler ve çeşitli çikolatalar denilince aklınıza ne geliyor? Tabii ki de waffle! Waffle makinesi modellerini inceleyerek bayram ziyareti için evinize gelen çocukları şaşırtmayı deneyebilirsiniz.

Artık nerede o eski bayramlar sorusunu sormak yerine o eski bayramları yaşamak için ihtiyacınız olan tüm bayram hazırlığı önerilerini biliyorsunuz. Şimdi bayramı tüm neşesi ile yaşama vakti!