suple gold 1

Supla Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Püf Noktalar

suple gold 1

Supla nedir sorusuna verilebilecek açıklayıcı bir cevap olarak; yemekli davetler, özel günler, önemli ziyaretçiler için kurulan sofralarda kullanmaya yarayan yemek takımlarının altına yerleştirilen dekoratif aksesuarlar denilebilir. Zarif bir görsellik elde etmek için özenle kullanılan bir dekoratif üründür. Özel etkinliklerde tarzınızı yansıtmak ve özenli bir ortam yaratmak için ideal parçalardır. Yemek takımlarınız ile uyumlu ya da zekinizi ön plana çıkaran tasarımlara yönelerek fark yaratabilirsiniz. Tarz sahibi supla modelleri ile özel misafirlerinize unutulmaz yemek masaları kurabilirsiniz. 

Amerikan Servisi ve Supla Aynı Şey mi?

Amerikan servis yani diğer adı olan supla yemek takımlarının şık ve zarif bir görsellik sunması için kullanılan ürünlerdir. Aynı anlama gelen Amerikan servisi supla kavramı Fransızcada tabak altı anlamına gelir. Bu parçalar çeşitli materyallerden üretilir. Plastik, metal, cam, keçe, ahşap, hasır gibi ana malzemelerden üretilip tabak altına dökülen yemeklerin masa örtüsünü kirletmemesi için tercih edilir. Özellikle dayanıklı materyalden üretilen suplalar uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

Supla Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tabak ya da masa boyutlarına göre çeşitli supla ölçüleri arasından uygun olanı seçebilirsiniz. Ürünün genişliği tabak çaplarından daha fazla olmalıdır. Tabaklar supla üzerine yerleştirildiğinde Amerikan servis bir miktar büyük olduğunda kolay bir kullanım sağlar. Böylece yiyecekler masa örtüsü yerine supla üzerine düşer ve hoş olmayan görüntünün önüne geçilmiş olur. Yemek takımı ve masa örtüsü ile uyumlu modeller seçerek zevkinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Supla Temizliği Nasıl Yapılmalıdır?

Plastik ya da cam gibi materyalden üretilen supla çeşitleri yıkanabilir. Ancak üzerinde baskı ya da sim gibi detaylar bulunan modeller makinede yıkamak için uygun değildir. Elde ve düşük ısıda rahatlıkla temizliği sağlayabilirsiniz. Ahşap gibi sudan uzak tutmanız gereken materyalleri nemli bir bez yardımıyla silebilirsiniz. Böylece hijyenik bir yemek masası tasarlayabilirsiniz. Hasır supla temizliği özen gerektiren bir aksesuar çeşididir. Buharlı temizleyiciler bu modeli en etkili şekilde temizlemeye yardımcı olur. Kolay temizlenebilir supla çeşitlerine yönelerek hijyenik bir kullanım sağlayabilirsiniz.

blog suple 1 1024x576 1

Modern Supla Çeşitleri ile Hoş Bir Davet Masası Hazırlamak

Kare supla modelleri oldukça ilgi gören modern masa aksesuarları arasında yer alır. Dikkat çekici davet sofraları için göz alıcı tasarımlara yönelebilirsiniz. Tabaklarınız kare ve modern tasarımlara sahipse aynı şekilde uyumlu suplalar ile davetkar bir masa hazırlayabilirsiniz. Supla şekilleri ve tasarımları farklılık gösterir. Her zevke uygun aksesuar modelleri mevcuttur. Çeşitli renk ve desenlere sahip olan şık aksesuar ve peçeteliklerle desteklenen modern sofranız sayesinde davetlilerinizin beğenisini kazanabilirsiniz. 

Davetkar Bir Masa Düzeni ile Özel Misafirlerinizi En İyi Şekilde Ağırlayın

Sofra düzeni özel yemekli etkinlikler için oldukça önemlidir. Davet masalarının vazgeçilmezi olan amerikan servis çeşitleri yemek takımını tamamlayan vazgeçilmez aksesuarlar arasında yer alır. Karaca supla ürünleri kaliteyi ve zerafeti bir araya getirir. Her zevke hitap eden tasarımlarıyla geniş bir kitleye hitap eder. Özel misafirleriniz için kurduğunuz masanızı şık detaylarla süsleyerek unutulmaz bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz. Karaca uygulamasını indirerek artırılmış gerçeklik özelliğinden yararlanarak ürünlerin masanızda nasıl durduğunu deneyimleyebilirsiniz.