blog sablon

Hüseyin Çağlayan Dokunuşuyla Modern Sofralar Tamamlanıyor

cahalayan 02 1024x576 1

Son yıllarda sade ve minimal tasarımlar hayatımızda çok daha fazla yer almaya başladı. Öyle ki modern çizgileri bulunan minimal tasarımları yaşam alanlarımızın her alanında kullanmaya başladık. Sadelikle zenginleştirilmiş odalar, minimal objeler, eşyalar ve hatta gösterişten uzak, şıklığıyla dikkat çeken sofralar, nesnelliği ön plana çıkardığı için ayrı bir değer kazandı… Karaca’da sadeliğe dönüşü odağına alan bir anlayışla sanatı ve kültürel mirası sahiplenirken, dikkat çekici projelere imza atıyor ve Hüseyin Çağlayan ile işbirliği yaparak, sadelik trendini kendi sektöründe modern bir bakış açısına dönüştürüyor. Sonuçsa; Hüseyin Çağlayan’ın dokunuşu ve Karaca’nın deneyimiyle dikkat çeken modern sofralar…

Hüseyin Çağlayan Dokunuşu, Karaca’nın Deneyimi…

Hem sanatçı hem de tasarımcı kimliğiyle global başarılara imza atan ve Time Dergisi tarafından “Tüm Zamanların 100 Moda İkonu”ndan biri seçilen Hüseyin Çağlayan, modadaki minimal ve fütüristtik bakış açısını Karaca’nın deneyimiyle harmanlayarak, özel bir koleksiyonla sofralarımıza estetik bir bakış açısı kazandırıyor. Karaca Chalayan Koleksiyonu, bu özellikleriyle modern bir görünüm yakalarken, geleceğin ışığında günümüz yaşam tarzını yansıtan bir tasarıma dönüşüyor.

chalayan 01 1024x576 1

Sofralara Fütüristtik Bir Bakış Açısı!

Çağlayan’ın Karaca için tasarladığı tek kişilik Digital Pearl Yemek Takımı, Hüseyin Çağlayan’ın sanat dehasını ve zarif dokunuşlarını ortaya koyan bir tasarım harikası! Öyle ki Hüseyin Çağlayan’ın modern çizgilerini taşıyan bu tasarım, Karaca iş birliğiyle sofralarda yerini alırken, geleceğe atıfta bulunan kendine özgü sanatsal bir dokunuşa sahip.

Digital Pearl Yemek Takımı ile mimariyi yemek masalarına taşıyan Hüseyin Çağlayan, Karaca farkıyla sofralarda modern ve yenilikçi dizaynı yakalamış, tabakların üst üste durmasını sağlayan piramit görünümlü fütüristtik bir tasarıma imza atmıştır. Bu tasarım harikası yemek takımı, fonksiyonelliğin yanı sıra sofralara geleceğin yansımasını da getiren, modern sanat temelli bir tasarım olma özelliğine sahiptir.

chalayan 03 1024x576 1 1

Minimal, Modern ve Sıra dışı!

2 koleksiyondan oluşan Chalayan koleksiyonun bir diğer üyesi Poly Kahvaltı Takımı ise kahvaltının bir öğünden daha fazlası olduğunu düşünenlere hitap eden özel bir dizayna sahip. Sofradan kalkmadan saatlerce sohbet etmek isteyeceğiniz gerçek bir keyif anına eşlik edecek bu takım, yuvarlak hatları ve natürel renkleri ile sade, minimal, modern ama sıra dışı olmayı başaran çok yönlü bir görünüme sahip!

İç içe geçen dairesel parçalarıyla mimari bir sofra düzenini yansıtan Poly Kahvaltı Takımı, Hüseyin Çağlayan’ın modern çizgilerini taşıyan ve adeta bir yapboz gibi iç içe geçerek farklı sunum tasarımları hazırlamaya imkan tanıyan yeni nesil bir kahvaltı takımı…

Bizce natürel renkleriyle doğal bir tarz sunan bu set, yenilikçi, zarif ve minimalist estetik anlayışıyla son derece dikkat çekici olmayı başarıyor.

chalayan 04 1024x576 1

Hüseyin Çağlayan – Karaca işbirliği hakkında daha detaylı bilgi almak ve koleksiyonları incelemek için hemen tıklayın!

Daha Yakından Tanıyalım: Hüseyin Çağlayan Kimdir?

Hüseyin Çağlayan (Dünyanın onu tanıdığı ismiyle Hussein Chalayan), 1970 yılında Lefkoşa’da dünyaya geldi. 1993 yılında Londra’nın Central St. Martins Sanat Okulu’ndan mezun olan ünlü modacının mezuniyet koleksiyonu, onu önemli bir yeni moda gücü olarak piyasaya süren İngiliz simgesi Browns butiği tarafından satın alınmıştır.

1994 yılında kendi etiketini kullanmaya başlayan başarılı tasarımcı, hem 1999 yılında hem de 2000 yılında üst üste “Yılın İngiliz Tasarımcısı” ödülüne layık görülerek onurlandırılmıştır. Hussein Chalayan aynı zamanda 2006 yılında Britanya İmparatorluğu Şövalyelik Nişanı’nı ve 2013 yılında Moda Vizyoneri ödüllerini de almıştır.

Hussein Chalayan, 2021 yılında Time Dergisi tarafından tüm zamanların 100 moda ikonlarından biri olarak ilan edilmiştir. Sanatçı 2014 yılında Viyana Uygulamalı Sanatlar Üniversitesi, Moda Bölümü’nün baş profesörü olarak atanarak, akademik bir başarıya da imza atmıştır.

Karaca Chalayan Koleksiyonu Reklam Filmimizi Hemen İzleyin!