mastermaid15 1

En Zorlu Tariflerde İş Başında; Mastermaid Stand Mikser

mastermaid15 1

Elektronik mutfak aletleri, mutfakta vakit geçirmeyi seven kişilerin tariflerini pratik bir şekilde uygulamaları konusunda büyük bir rol oynar. Çırpma ya da yoğurma işlemi, birçok tarifin uygulamaları içerisinde yer alır fakat bu işlemler büyük oranda kas gücü gerektirir. Karıştırma, çırpma ve yoğurma işlemlerinin hazırlanan tariflerin lezzetine büyük bir etkisi bulunur.

En iyi hamur yoğurma makinesi, mutfakta vakit geçirmeyi seven kişilerin uyguladıkları tariflerde harcı diledikleri kıvamda elde etmelerine yardımcı olan bir model olmalıdır. Karaca Mastermaid Chef Stand Mikser ile krepten hamur işine birçok tarifte pratik ve lezzetli sonuçlar ortaya koyabilirsiniz. Mastermaid sabit mikser, yapışmaz iç haznesi ile dilediğiniz kıvamda harçlar elde etmenize yardımcı olur. Hamur yoğururken hamurun yüzeye yapışmaması için fazladan bir yağlama işlemine ihtiyaç duymazsınız. Bu yapışmaz özellik, karıştırma aparatlarının kaplamalarında da yer alır. Yapışmaz özellik, hamurun istenilen kıvamda olmasının yanı sıra pratik bir temizlik konusunda da size ekstra bir kolaylık sunar.

Hamur yoğurma işlemlerinde hamur yoğurma kancasını kullanabilir, düz karıştırma aparatı ile köpük köpük bir krep harcı elde edebilirsiniz. Mastermaid sabit mikser ile pürüzsüz bir püre hazırlayabilir, şekerli tariflerde şekeri istediğiniz kıvama getirebilirsiniz. Sabit mikser, kaydırmaz tabanı ile çalıştığı süre boyunca sabit konumunu koruyarak güvenli bir kullanım sunar. Balon karıştırma aparatı ile yumurta akı gibi kar kıvamına getirilmesi gereken malzemelerde saniyeler içerisinde bu kıvama erişebilirsiniz.

En Zorlu Tariflerde İş Başında; Mastermaid Stand Mikser

Mastermaid, sabit gövdesi ile ellerinizi kullanmadan dilediğiniz şekilde yoğurma ya da çırpma işlemlerini gerçekleştirebilmenize olanak tanır. Geniş iç haznesi, büyük porsiyonlu tariflerde dahi tek işlemde bu porsiyon için gerekli olan harç miktarını elde etmenizi sağlar. Karıştırma aparatlarının bulunduğu başlık, bu aparatların tüm iç hazneye eşit şekilde ulaşmasını sağlayarak harcın her bir noktasının aynı kıvama ulaşmasına yardımcı olur.

Kahvaltıdan akşam yemeğine günün her öğünü için hazırlayacağınız menülerde Mastermaid stand mikseri tercih edebilirsiniz. Mastermaid ile hamur işi, kek, püre, krep ve daha birçok tarifte dilediğiniz kıvama kolaylıkla erişebilirsiniz. Yumurta akını yalnızca 1.5 saniye içerisinde kar kıvamına getirebilir, malzemelerinde şeker bulunan tariflerde pürüzsüz bir harca sahip olabilirsiniz.

Sabit mikser, hamurun her bölümünü eşit şekilde yoğurmanın yanı sıra yapışmaz iç haznesi ve karıştırma aparatları ile tam kıvamında bir harç elde etmenize yardımcı olur. Mastermaid sizin için yoğurma ya da çırpma işlemini yaparken siz de tarifinizde uygulamanız gereken diğer hazırlıkları pratik bir şekilde yapabilir, zamandan ve iş gücünden tasarruf edebilirsiniz.

mastermaid3 2

Pratik Yardımcınız Mastermaid Stand Mikser İş Başında

Mutfakların favori ürünü olmaya aday Mastermaid sabit mikser, farklı tariflere yönelik çeşitli fonksiyonlarının yanı sıra şık dizaynı ile mutfağınızı görsel açıdan da zenginleştirme avantajı sunar. Mastermaid sabit mikserin farklı renk seçenekleri ile mutfak dekorasyonunuza şık bir şekilde katkıda bulunabilir, mutfağınızda uyumlu renklerin getirdiği estetiği yakalayabilirsiniz.

Mastermaid mikserde yer alan kapaklı bölme sayesinde harca sonradan eklenmesi gereken malzemeleri bölmeye yerleştirerek diğer malzemeler ile homojen bir kıvama getirebilirsiniz. Kapaklı bölme, koymayı unuttuğunuz ya da tarifte verilen işlemlerde gözünüzden kaçan malzemeleri harca ekleme olanağı da sunar.

Mastermaid ev tipi hamur yoğurma makinesi ile unlu mamüllerden tatlıya dilediğiniz her tarifte pratiklik kazanabilirsiniz. 5 litre iç hazne kapasitesine sahip olan stand mikser, 6 kademeli hız ayarına sahiptir. 3 farklı aparatı sayesinde tek ürün üzerinden çırpma, yoğurma ve karıştırma işlemlerini yapabilirsiniz.