Kadinlar gunu hediye secenekleri blog gorseli

Paylaşacak Çok Şeyi Olan Kadınlara: Kadınlar Günü Hediye Seçenekleri

Paylaşacak Çok Şeyi Olan Kadınlara: Kadınlar Günü Hediye Seçenekleri

Emekçi kadınların günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü her yıl kutlanan, kadının siyasi, ekonomik ve sosyal özgürlük haklarını vurgulayan değerli bir gündür. Kopenhag’da 1910 yılında bir araya gelen Uluslararası Emekçi Kadınlar Konferansı’nda öne çıkarılan fikir, kabul edildikten sonra ilk kutlama etkinliği 1911 yılında gerçekleştirildi. O gün bugündür tüm dünya genelinde 8 Mart, çalışan ve emekçi kadınlara adanan önemli bir gün olmuştur. Dünya Kadınlar Günü hediye seçenekleri sıraladığımız bu yazımızda, siz de ister kendinize isterseniz de hayatınıza değer katan, emek veren tüm kadınlara küçük bir hediye alabilirsiniz.

Kadınlar Günü Hediye Seçenekleri

Herkesin evinde olması gereken birbirinden işlevsel ve fonksiyonel hediyelerle siz de sevdiklerinizin zamanını değerli kılın ve onları mutlu edin. Ne de olsa Karaca’da paylaşacak çok şeyi olan kadınlara birbirine çok yakışacak hediyeler var!

1- Vantuz Talky Süpürge Alana Vantuz Slim süpürge Hediye

Vantuz V8 Talky Night Elektrik Süpürgesi

Konuşabilme özelliği ile Türkiye’de ilk olan Karaca Vantuz V8 Talky Elektrikli Süpürge, maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlamasıyla evinizdeki en sevilen yardımcınız olmaya aday! Filtresi dolduğunda konuşarak bilgilendirmesi sayesinde, Hepa filtre ya da toz filtrenin dolup dolmadığını takip etmek zorunda kalmazsınız. 899W’luk yüksek emiş gücü ultra temizlik sağlarken, HEPA 13 filtresi de tozların ortama tekrar salınmasını engelleyerek, makineden dışarı verilen havanın %99.98 oranında temiz olmasını sağlar. 5 farklı hız kademesi de bulunan bu yeni nesil elektrik süpürgesi sayesinde siz de temizlikte vakit kaybetmeye son verin!

Paylaşacak Çok Şeyi Olan Kadınlara: Kadınlar Günü Hediye Seçenekleri

Vantuz Slim X10 Kablosuz Dikey Süpürge

Kablosuz pratik kullanımı, ergonomik tutuşu, ultra hafif formu ve turbo çekiş gücüyle, Vantuz Slim X10 Kablosuz Dikey Süpürge tam bir hayat kurtarıcı! Her yöne manevra kabiliyeti ile zorlanmadan her yeri rahatlıkla süpürebilir, tek tuşla dolan haznesini boşaltabilirsiniz. Üstelik haricen şarj edilebilen bataryasını istediğiniz yerde süpürgeden bağımsız şekilde şarj ederek, süpürgenizi priz yanına monte etme zorunluluğunu ortadan kaldırmış olursunuz. Led ışıkları sayesinde karanlıkta bile tüm tozları kolayca süpürebileceğiniz bu harika süpürgeyi mutlaka inceleyin!

Kadınlar gününe özel Vantuz Talky Süpürge alana Vantuz Slim süpürge hediye fırsatını sakın kaçırmayın!

2- Funday Waffle Makinesi Alana Blendfit Blender Hediye

Funday Çıkarılabilir Plakalı Waffle Makinesi

4 dakikada enfes bir waffle pişirmeye var mısınız? Mutfakta lezzeti eğlenceyle birleştiren Funday ile günün her saatine özel enfes atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. Her yerine eşit ısı yayan granit görünümlü kaplama plakalarla altı ve üstü eşit pişen, tam kıvamında harika bir waffle hazırlayacaksınız. Üstelik çıkarılabilir plakaları bulaşık makinesinde yıkanabildiği için oldukça pratik bir temizlikte sunar.

Paylaşacak Çok Şeyi Olan Kadınlara: Kadınlar Günü Hediye Seçenekleri

Blendfit Go Personal Kişisel Smoothie Blender

Gittiğiniz her yerde size lezzetle eşlik edecek harika bir Smootihie’ye kim hayır diyebilir ki! Blendfit Go Blender, sağlıklı içecekler karıştırmanızın yanı sıra buz kırma özelliğiyle de yaz aylarını ferahlatan buzlu karışımlar hazırlamanızı sağlar. Pratik kullanımı, yer kaplamayan ergonomik yapısı, silikon tutamaçlı sızdırmaz haznesi ve fonksiyonel kullanımıyla harika bir kullanım kolaylığı sunar.

Kadınlar gününe özel Funday Waffle Makinesi alana Blendfit Blender hediye fırsatını sakın kaçırmayın!

3- 12 Kişilik Yemek Takımı Alana 2 Adet Çatal Kaşık Bıçak Seti Hediye

Sofranızın güzelliğini yansıtan, yemeklerinizin lezzetini taçlandıran yemek takımları arasından tarzınıza ve evinize en uygun yemek takımını seçin, kadınlar gününe özel 2 adet Adriatic 24 Parça 6 Kişilik Elegance Çatal Kaşık Bıçak Seti Kutulu çatal bıçak setini hediye alın. Seçeceğiniz yemek takımları arasında Düğüm Gold 56 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı ve Goldies 57 Parça 12 Kişilik Kare Porselen Yemek Takımı yer alıyor.

Fırsatı kaçırmamak ve paketinizi oluşturmak için hemen tıklayın!

Fırsatı kaçırmamak ve paketinizi oluşturmak için hemen tıklayın!

4- Parlin Nevresim Takımı Alana Keyif Tepsisi Hediye

Huzuru ve şıklığı bir arada sunan Parlin ile pamuğun sağlıktan gelen eşsiz yumuşaklığını yatak odanıza taşırken, hediyesi olan Parlin keyif tepsisiyle de sabahlarınıza keyif ve lezzet katacaksınız. Keyfine düşkün herkesin bayılacağı bu set ile kendinizi ya da sevdiklerinizi huzurla ödüllendirin.

Fırsatı kaçırmamak ve paketinizi oluşturmak için hemen tıklayın!

Fırsatı kaçırmamak ve paketinizi oluşturmak için hemen tıklayın!

5- Metalik French Press Alana Burçlu Kupa Hediye

800 ml kapasiteli Coffee Bean French Metalik Press aldığınızda, Karaca’nın burçların dünyasına kapı aralayan muhteşem bir kupa hediyesi var. Mis kokulu kahveye eşlik edecek burçlu kupa, özellikle astroloji ile alakalı sevdiklerinizin vazgeçilmezi olacak.

Fırsatı kaçırmamak ve paketinizi oluşturmak için hemen tıklayın!

Fırsatı kaçırmamak ve paketinizi oluşturmak için hemen tıklayın!

Diğer Tüm Kadınlar Günü Hediye Seçenekleri

Kadınlar gününe özel olarak bir araya getirilen birbirinden güzel hediye seçenekleri elbette bunlarla sınırlı değil! Mutfak ürünlerinden sofra setlerine, Tekstil ürünlerinden küçük ev aletlerine kadar aradığınız her şey muhteşem fırsatlar ve benzersiz fiyatlarla Karaca’da sizleri bekliyor!

Haydi, siz de vakit kaybetmeden kadınlar gününe özel hediye seçeneklerimizi incelemek için sayfamızı ziyaret edin!