Layer 27 2

Misafirlerinize Sunmaktan Mutluluk Duyacağınız Yemek Takımları

Layer 27 1 1024x576 1

Yemek daveti sırasında hazırladığınız yiyecekler kadar bunları nasıl sunduğunuz da dikkat çeker. Misafirlerinizin hem damağına hem de gözüne hitap edeceğiniz davet sofraları hazırlayabilmek için şık yemek takımları en büyük ihtiyacınızdır. Klasik ve modern çizgilerin harmanlandığı Karaca yemek takımı modelleri ile konuklarınızdan tam not alabilirsiniz.

12 Kişilik Yemek Takımları

Kalabalık sofraların vazgeçilmesi 12 kişilik yemek takımları farklı zevklere hitap eden tasarım özellikleri ile üretilir. Sadelikten yana olanlar için küçük detaylarla süslenen setler bulunur. Gösterişli sofralarınız içinse büyük desenleri bulunan, parlak ve göz alıcı tabak takımlarını kullanabilirsiniz. 12 kişilik yemek takımlarında servis, yemek, pasta tabakları ve çorba kaselerinin dışında farklı boyutlarda sunum tabakları, çorbalıklar, sosluklar, tuzluk ve biberlikler de yer alır. Beyaz ve ekru renklerin üzerine yapılan desenlerle hareket kazanan modeller en sık tercih edilen yemek takımları arasındadır. Farklılıkları sevenler için siyah, altın, yeşil, mavi gibi renklerle tasarlananlar da bulunur.

karaca fine pearl yemek takimi edited

En İyi Yemek Takımları

Konuklarınıza keyifli sofralar hazırlamak için en iyi yemek takımlarına sahip olmak isteyebilirsiniz. En iyi yemek takımları, masa örtülerinizle, odanızın dekorasyonu ile ve konseptinizle uyumlu olan ürünlerdir. Porselen yemek takımları hem duruşları hem de uzun ömürlü kullanım imkanı nedeniyle oldukça avantajlıdır. Her ayrıntısıyla kusursuz bir davet sofrası hazırlamak isterseniz yemek takımları ile bardak ve çatal, bıçak takımlarının uyumlu olmasına dikkat edebilirsiniz. Parça sayısı fazla olan yemek takımları da hazırlık ve sunum aşamasında işinizi kolaylaştırabilir.

Porselen Yemek Takımları

Yüksek ısıda pişirilen killi toprağın şekillendirme ve boya işlemlerinden geçirilmesi ile elde edilen porselen yemek takımları sofraların en şık ve en kullanışlı yardımcılarındandır. Özenle hazırlanan davet sofralarında porselen yemek takımlarının kullanıldığını görebilirsiniz. Her yaştan ve her zevkten insanın keyifle kullandığı bu ürünler sağlıklı yapılarıyla da dikkat çeker. Şık ve zarif davet sofraları hazırlamak için kaliteli porselen yemek takımlarından yararlanabilirsiniz. Karaca’nın modern tasarımlı porselen takımları ile sofralarınıza ışıltı katabilirsiniz.

yemek takimlari 1 edited

Yemek Takımı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Yemek pişirmek için kaliteli tencere ve tavalara ihtiyacınız vardır. Çeyiz listesi hazırlarken bu ürünleri göz ardı etmemeniz gerekir. Çelik, döküm, teflon, granit Yemek takımı almadan önce kaç kişilik bir ürüne ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz gerekir. Kalabalık ve çok detaylı bir sofra kuracaksanız 84 parça yemek takımı çeşitleri sizin için doğru seçim olabilir. Modası hiç geçmeyecek bir set almak isterseniz kırık beyaz ve deseni olmayan modelleri tercih edebilirsiniz.

Desenli ürünleri masanıza yerleştireceğiniz aksesuarlarla kombinlemeye dikkat etmeniz oldukça önemlidir. Uzun ömürlü kullanım için yemek takımlarının kaliteli malzemelerle üretilmesi gerekir. Renk koruma garantisi bulunan, dayanıklı Karaca yemek takımlarını uzun yıllar boyunca keyifle kullanabilirsiniz. Porselen takımlarınızı saklarken dengede durmalarına dikkat edebilirsiniz. Çizilmeleri engellemek için kullanmadığınız zamanlarda aralarına pişirme kağıdı ya da kağıt havlu koyabilirsiniz. Bazı özel tasarımların sadece elde yıkanması gerekir. Renk solması ve aşınma gibi durumlarla karşılaşmamak için bu ürünleri bulaşık makinesinde yıkamamaya özen gösterebilirsiniz.

Misafirlere Özel Yemek Takımları

Misafir ağırlamayı seviyorsanız onlara kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak yemek takımları alabilirsiniz. Şık bir masa örtüsü, Amerikan servisler, mumlar ve kaliteli yemek takımları ile görenleri hayran bırakan davet sofraları hazırlayabilirsiniz. Çok sayıda parça içeren yemek takımları kusursuz sunumlar yapmanız için oldukça idealdir. Bardak setleri ve çatal, bıçak takımları ile uyumlu olarak kullanabileceğiniz yemek takımlarını tercih etmenizde fayda bulunur. Misafir takımlarını özel günler için saklayabilirsiniz. Günlük kullanabileceğiniz şık yemek takımları da almak isteyebilirsiniz. Zarif desenlerle süslenen kaliteli yemek takımlarını Karaca’da bulabillirsiniz.