Layer 20 1

Mutfağınızda Hayatı Kolaylaştıracak Karaca Çözümleri

Yemek yapmayı ve mutfakta vakit geçirmeyi seviyorsanız çeşitli yardımcı ekipmanlara ihtiyacınız olabilir. Mutfakta yardımcı ürünler yemek hazırlık, pişirme ve sunum süreçlerinde işinizi kolaylaştırır. Kesme tahtasından, buhar tenceresine, yumurta pişirme makinelerinden ekmek yapma makinesine kadar pek çok yardımcı ekipmanı Karaca ürünleri arasında bulabilirsiniz. Kahvaltıdan ana yemeğe kadar pek çok öğünü bu ekipmanların yardımı ile şölene dönüştürebilirsiniz.

Mutfakta Yardımcı Ürünler Nelerdir?

Profesyonel ya da amatör mutfakla ilgilenen her insan için yardımcı ekipmanların önemi büyüktür. Hazırlık aşamasından pişirme ve sunum aşamasına kadar pek çok noktada bu ekipmanlardan yararlanmak mümkündür.

Karaca ürünleri arasında yer alan çift taraflı kullanım imkanı bulunan tavalardan alarak kahvaltılarınıza renk katacak yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Tavanın bir yanını yumurta pişirmek için, diğer yanını ise ekmek kızartmak için kullanabilirsiniz. Bu sayede kısa sürede dilediğiniz yiyeceğe kavuşmuş olursunuz.

Kendiliğinden süzgeçli makarna tencereleri de iyi bir yardımcı olarak karşınıza çıkar. Hem makarna hem de sebze haşlarken kullanacağınız bu ürünler sayesinde fazladan süzgeç kirletmenize gerek kalmaz. Yoğurt ve ekmek yapma makineleri, yumurta pişirme makineleri de mutfakta geçireceğiniz süreyi kısaltan yardımcılardandır.

Kesme Tahtası

Layer 21 1024x576 1

Pratik bir kesme tahtası arayışınız varsa harika bir önerimiz var! Joseph Joseph Katlanır Kesme Tahtası, doğranmış yiyecek veya atıkların düzgün bir şekilde yönlendirilebileceği uygun bir oluk oluşturur. Aynı zamanda Düzken her türlü gıda hazırlığı için dayanıklı, bıçak dostu bir kesme yüzeyi sağlar.

Yemek pişirmeye hazırlanırken her türlü gıda ürünü bu tahtalar üzerinde ideal boyutlara getirilir. Et ve sebzeleri pişirdikten sonra servis etmek üzere dilimlemek için de kesme tahtaları devreye girer. Karaca kesme tahtası modelleri tasarımları bakımından şık bir aksesuar olarak da kabul edilir. Kir tutmayan ve bakteri üremesini engelleyen bambu kesme tahtaları sağlıklı bir alternatif olarak karşınıza çıkar.

Karaca’da ahşap ve mermeri bir arada bulunduran kesme tahtası çeşitleri de vardır. Farklı boyut seçenekleri bulunan bu ürünlerle yemek yapmayı daha keyifli hale getirebilirsiniz. Et, tavuk, balık ve sebze için ayrı ayrı kullanabileceğiniz renkli setleri de tercih edebilirsiniz. Silikondan yapılan bu setler sayesinde gıda ürünlerinin koku ve artıkları birbirine karışmaz. Hazırlık kadar sunum aşaması için de bu kullanışlı ürünlerden yararlanmak mümkündür.

Mutfak Rendeleri

Layer 18 1 1024x576 1

Kesme tahtalarının ardından en çok kullanılan bir başka yardımcı mutfak ekipmanı da rendelerdir. Mutfak rendeleri ile sebze, meyve, çikolata, peynir gibi pek çok gıda ürününü istenen boyutlara ulaştırmak mümkündür. Hazneli rendeler kullanımı oldukça pratik ürünlerdir. Fazladan tabak ya da kaseye ihtiyaç duymadan rendeleme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Karaca ürünleri arasında jülyen doğrayıcı bıçakları da bulabilirsiniz. Rende ile sebze ve meyveleri uzun şeritler halinde doğramak pek mümkün değildir. İnce ve uzun şeritlere ihtiyacınız olduğunda jülyen doğrayıcılardan yararlanabilirsiniz. Peynir rendeleri ile makarnalarınızı ve salatalarınızı lezzetlendirebilirsiniz. Tatlı sunumları için çikolata rendesine de ihtiyacınız olabilir. Peynir rendelerini kullanarak çikolata ve limon kabuğu rendelemek de mümkündür. Güçlü ve keskin dişlere sahip olan mutfak rendeleri uzun ömürlü ürünlerdir.

Mutfak Havluları

Yemek pişirme ve hazırlık süreleri boyunca el hijyenine dikkat etmek gerekir. Her işlemden önce ve sonra ellerinizi yıkayıp kurulayarak pişirme sürecini daha sağlıklı bir hale getirebilirsiniz. Mutfak havluları bu süreçteki en büyük yardımcılarınızdır. Kaliteli kumaşlardan yapılan Karaca mutfak havluları ile mutfağınızı renklendirebilirsiniz.

Havlular zaman zaman tutacak görevi de görür. Ocaktan ya da fırından sıcak bir tencere ve tepsi almanız gerektiğinde bu havluların yardımıyla elinizi koruyabilirsiniz. Birbirinden canlı renklere sahip olan Karaca mutfak havluları leke tutmayan yapıları sayesinde kolayca temizlenir. Yemek yapmayı daha keyifli hale getiren kullanışlı yardımcı mutfak ekipmanlarını Karaca üzerinden inceleyebilirsiniz.