evlilik yemegi 2 1

Evliliğinin İlk Yemeğinde Göz Alıcı Bir Sofra Hazırlamak İsteyenlere İpuçları

Yeni bir hayata adım atarken evinizde eşinizle birlikte evliliğinizin ilk yemeğini hazırlarken çok özenli olmasını istiyorsunuz. Göz alıcı şık sofralar oluşturmak için birkaç ufak donuşla evinizin dekorasyonuna uygun bir masa düzeni kurmak çok kolay! Şık, modern ve göz alıcı sofralar oluşturmak için baharatlık, servis tabağı, bardak takımı gibi pek çok aksesuara ihtiyaç duyabilirsiniz.

Servis setleri, birbiriyle uyumlu aksesuarlardan oluşur. Sofranıza şıklık katacak malzemeleri ister tek tek, ister takım olarak edinebilir ve sofranızı hazırlarken dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Baharatlar, yemeklere lezzet katan ve yemeklerin içerisinde olmazsa olmaz olan malzemelerdir.

Baharatlık çeşitleri, özel tasarımlarıyla hem sofralarınızı zenginleştirir hem de yemeklerinizin daha lezzetli olmasına katkı sağlar. Bu ürünleri kullandığınız servis tabağı desenleri ile uyumlu olan modellerden seçebilirsiniz. Aynı zamanda evliliğinizin ilk yemeği olduğu için masanızı mumlarla süslemeniz de keyifli ve romantik bir akşam yemeği için faydalı olacaktır. Bunlarla birlikte masanıza şık peçeteler ve peçete halkaları ekleyebilirsiniz.

Sofra Servis Aksesuarları Nelerden Oluşur?

evlilik yemegi 2 1

Sofra servis aksesuarları, baharatlığın ve servis tabaklarının yanı sıra bardaklar, yağlık, sirkelik, tuzluk biberlik, dekoratif bardak altlıkları gibi ürünlerden oluşur. Şık bir sofra için servis tabaklarınızla uyumlu olan renkli bardak takımları kullanabilirsiniz. Sofra servis seti içerisinde pasta servis malzemeleri, kaşık çatal takımları ve diğer gereçler de yer alır.

Kaşık çatal takımları sofranızı daha şık hale getirir. Pasta servis malzemeleri de özel tasarımlarıyla hem kullanım kolaylığı sağlar hem de sofranızı zenginleştirir. Sofra servis ürünleri baş başa eşinizle yiyeceğiniz o ilk yemeği taçlandırır. İhtiyacınız olan tüm ekipmanları bir araya getiren servis ve sofra setlerini satın alarak dilediğiniz gibi sofra düzeni kurabilirsiniz.

Sunum tabakları farklı renklerle sofranızı renklendirmenizi sağlar. Keyfinizi artıracak servis ürünleri, mutfağınızla ve yemek masanızla uyumlu olarak şık bir görünüm oluşturur. Eğer siz de renkli tasarımları seviyorsanız Karaca Paye Kayık Tabak gibi ürünleri tercih edebilirsiniz.

Sofranız Size Özel Olsun

Her zamana uygun sofra takımları, renk ve desen çeşitleriyle mutfağın dekorasyonuna uyum sağlar. Yemek takımlarının içerisinde sunumlarınızı güzelleştirecek pek çok ürün yer alır. 12, 24, 48 kişilik gibi farklı adetlerde yemek takımlarını evinizde bulundurarak kalabalık zamanlarda pratik sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Sofra servis sunum malzemelerinden olan pek çok araç gereç, işlevsel özellikleri, renk özellikleri ve kullanım kolaylığı ile herkesin beğenisini kazanır. Masanızın rengiyle uyumlu bir masa örtüsü ve tamamlayıcı servis setleri kullanarak evlilik yemeğinizi renklendirebilirsiniz. Baharat setleri, ayaklı bardak takımları, kahve yanı bardağı ve diğer ürünler yemek masasına şıklık katar. Sofra servis tabakları beyaz, siyah, kırmızı, mavi gibi farklı renklerden ve renk tonlarından oluşur. Nötr tonlarda ve farklı geometrik desenlerde tabaklar ilk yemeğinizde evliliğinize mutluluk katacak. 

Uygun Fiyatlı Sofra Takımları

Her bütçeye uygun, dayanıklı ve şık görünüme sahip yemek takımlarını inceleyerek yemek masanız için ilk adımı atabilirsiniz. Dayanıklı yapısı ve kırılmayı önleyici doku tasarımı ile her sofraya uyum sağlar. Farklı şekil ve renk alternatiflerine sahip tabak takımlarını sofranızda buluşturarak evliliğiniz için ilk yemeği oluşturabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz şekilde 21’den 75 parçaya kadar takım araç gerecine sofranızda yer verebilirsiniz. Kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek modellerle ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Popüler tarzlara sahip trend yemek takımları, porselen ve cam yemek takımı alternatifleriyle beğeni toplar.