evlilik yeniev head2 1

Çeyiz Hazırlığı Başlasın: Evlilik Hazırlığı Yaparken Listenizde Bulunması Gerekenler

Geçmişten günümüze bir gelenek haline gelen çeyiz hazırlığı çiftlerin yeni bir hayat kurarken olmazsa olmazları arasında yerini alıyor. Gündelik ev hayatında ihtiyaç duyulan pek çok ihtiyaç çeyiz takımlarında bir araya geliyor. Özenle hazırlanmış çeyiz paketi içerisinde yemek takımından, küçük ev aletlerine, mutfak araç ve gereçlerinden, bornoz ve havlu takımına kadar pek çok ürün bulmak mümkün. 

Çeyiz eşyaları arasında yer alan nevresim takımları ise yatak odalarına farklı bir hava katarken dekorasyonu da büyük ölçüde etkiliyor! Bu noktada parça sayısı ve desen farklılığı içeren nevresim takımlarının oda dekorasyonuna ve yatak ölçülerine uygun seçilmesi oldukça önemli. 

Ev hazırlık sürecinin bir başka olmazsa olmazı ise mutfak ürünleridir. Küçük ev aletlerinin yanı sıra lezzetli yemekler yapmada size yardımcı olan tencere ve tava setleri mutfak yemeklerinde en büyük destekçiniz olmaya hazır! Çelik, porselen veya granit olarak karşınıza çıkacak bu tencere ve tavalar ile misafir sayınıza göre yemekler pişirebilirsiniz.

Çeyiz Listesinin Olmazsa Olmazları

evlilik yeniev head2 1

Yeni ev kurma heyecanına ortak olacak pek çok eşya çeyiz seti içerisinde yer alarak evleri süslemeye devam ediyor! Nevresim takımı, havlu takımı, yemek takımı gibi eşyalar çeyiz setinin olmazsa olmazları arasında! Yine çeyiz seti mutfak araç ve gereçleri de vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Mutfakta size zaman kazandıran ürünler arasında kahve tutkunlarına hitap eden filtre kahve makinesi gibi seçenekler de yer alıyor. Bunun yanı sıra aşağıdaki ürünleri mutlaka çeyiz listesine eklemelisiniz.

Küçük Ev Aletleri

Kahve makinesi, tost makinesi, çaydanlık gibi pek çok küçük ev aleti mutfak işlerini kolaylaştırarak kullanıcılara zaman ve iş tasarrufu sağlamaya devam ediyor. Çay ve kahve makinelerinden size uygun özellikli olanı seçebilir, sohbetlerinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Çay ve kahve makinesinin yanı sıra katı meyve sıkacağı da küçük ev aletleri arasında oldukça tercih edilen bir üründür. Böylece misafirlerinize ve ailenize sağlıklı, taze içecek keyfini yaşatabilirsiniz. Ayrıca sağlıklı ve lezzetli smoothieler hazırlamanız için smoothie blender modellerine de göz atabilirsiniz. Buz kırma gibi fonksiyonlara sahip olan ürünlerle özellikle yaz aylarında ferahlatan içecekler hazırlayıp misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

Birbirinden Şık Evlilik Takımları

Çeyiz yemek takımı seçeneklerinde de canlı renkler ve özel desenler karşınıza çıkıyor. Ürünlerin her biri şık sofralar hazırlamanıza yardımcı oluyor. Bu ürünlerin yanı sıra mutfak takımlarında kahvaltı setleri, çatal kaşık bıçak takımları gibi ihtiyacınız olacak birçok ürün yer alıyor. 

Nevresim Takımı ve Yatak Örtüsü Setleri Yeni evli çiftlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve mutfak ürünlerinden banyo ürünlerine pek çok detayı içeren çeyiz alışverişi birçok detaya sahip. Bu eşyalar mutfak, banyo, oturma odası ve yatak odası için farklılık gösterir. Çeyiz takımı içerisinde yer alan nevresim takımları farklı renk ve desenleri ile yatak odanızın havasını baştan sona değiştirecek gibi duruyor! Yatak odanızın dekorasyonuna uygun olan nevresim takımını tercih ederek yatak odanızın tasarımını tamamlayabilirsiniz. Karaca Yıllar Boyu Mutluluk Evlilik Paketi yorgan – yastık, alez, yatak örtüsü, nevresim ve battaniye ihtiyaçlarını sizler için bir arada sunar. Ürünlerin her biri kaliteli kumaşları, şık ve özel tasarımlarıyla yatak odanıza şıklık katar.

Banyo Setleri

Yine banyoda kullanılacak havlu ve bornozlar, yorgunluğunuzu üzerinizden atan bir duştan sonra kullanılmak için sizi bekliyor! Misafirler için özel olarak ayırdığınız dantelli şık havlu ve bornoz modelleri ise banyonuza ayrı bir hava katacak. Havlu ve bornozların yanı sıra sabun ve diş fırçası koymak için tasarlanan banyo setleri de çeyiz setinde bulabilirsiniz. Sıvı ve katı sabunun ayrı ayrı konulabileceği bu setlerin içerisinde tuvalet fırçası ve çöp kutusu da bulunabiliyor. Böylece banyoda ihtiyacınız olan pek çok ürünü çeyiz takımıyla sağlayabilirsiniz.