evlilik yeniev 1

Sevdikleriniz İçin Yeni Ev Hediye Önerileri

evlilik yeniev 1 1024x576 1

Sevdiğiniz birinin yeni evine misafirliğe giderken yeni ev hediyesi almak için detaylı bir araştırma yaparsınız. Ev içerisinde yemek masalarına şıklık katacak fincan takımı, tabak, çay seti, yemek takımı, kahve takımı, çay bardağı takımı, kahvaltı takımı ve servis tabağı gibi pek çok ürünü hediyelik olarak götürebilirsiniz. Hediyelik fincan takımı çeşitleri, canlı renkleri ve özel tasarımlarıyla ön plana çıkar. Bu ürünlerden birini satın alarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Sevdikleriniz İçin 5 Yeni Ev Hediyesi Tavsiyesi

Sevdiğiniz bir arkadaşınızın, eşinizin, dostunuzun evine giderken yanınıza hediye olarak mutfak eşyaları alabilirsiniz. Örneğin Karaca Mutfaksever Biogranit Grey Pankek tavası, şık ve kaliteli tasarımıyla iyi bir hediye seçeneği olabilir. Birlikte yenilen yemekler, kalabalık sofralar herkes için çok önemlidir. Bu sebeple ev hediyesi olarak sevdiklerinize hediyelik eşya seçerken, sofra malzemelerini göz önünde bulundurabilirsiniz. Yeni evler için hediye tavsiyesi arayanlara şu 5 ürünü derledik:

1- Sunumların en önemli noktası olan hediyelik tabaklar, farklı desenlerle ve renklerle masaları süsler. Renkli bir masa düzeni için tasarlanan tabak setleri, çatal ve bıçaklarla birlikte uyumlu hale gelir.

2- Kahvaltı masalarının gözdesi olan çaylar, kahvaltı sofralarını süsler. Sevdiklerinize kahvaltı sofrasında veya sonrasında içecekleri çaylar için çay seti hediye edebilirsiniz. Hediyelik çay seti içerisinde çay bardağı ve çay kaşığı gibi malzemeler yer alır. Kırmızı, mavi, beyaz gibi klasik renkleri mutfakla buluşturan hediyelik çay bardağı takımı çeşitleri sevdiklerinizin ilgisini çekecek.

3- Sevdiklerinizle geçirdiğiniz keyifli sofraları anlamlı kılacak yemek takımları, renk ve desen çeşitlilikleri ile her masaya uyum sağlar. Hediyelik yemek takımları; çatal, bıçak, tabak, kaşık gibi pek çok malzemeden oluşur. 57, 56, 12, 39, 24 parçalık yemek takımı seçenekleri; kişi adetlerine göre farklılaşır.

4- Herkes tarafından tüketilen kahveler, modern kahve takımlarıyla bir araya getirildiğinde göz alıcı bir görünüme sahip olur. Örneğin, Karaca İznik 2 Kişilik kahve fincanı takımı, turkuaz nüansları ve İznik motifleri ile dikkatleri çeker.  

5- Günün ilk öğünü olan kahvaltı, güne başlarken enerjinizi artırmak ve kendinizi toplamak için bir başlangıçtır. Sevdikleriniz için çeşitli desen ve renklere yönelik tasarlanan kahvaltı takımlarını satın alabilirsiniz. Hediyelik kahvaltı takımları, birbirinden farklı şık tasarımlardaki ürünlerden oluşur. Eğer canlı renkler ve çiçekli desenler ilginizi çekiyorsa Karaca Lovely Pink 26 parça 6 kişilik kahvaltı takımı çeşitlerini sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz. Bunların yanı sıra Karaca Future Granit kırmızı tost makinesi de iyi bir hediye önerisi olarak karşınıza çıkar. Ürün canlı renkli şık tasarımıyla da dikkatleri çeker. Hem işlevsel hem de modern tasarıma sahip olması onu en iyi hediye önerilerinden birisi haline getirir. 

Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Hediye Önerisi

Sevdiklerinize masa dekorunu tamamlayan ve oluşturan eşyaları hediye ederek, sunumlarını güzelleştirebilirsiniz.

Yeni evin olmazsa olmazı yatak odası için şık hediye alternatiflerini de unutmayalım; Bohem Şarabi Pano Çift Kişilik Yatak Örtüsü Seti 4 farklı renk seçeneği ile her yatak odasına uyum sağlamak için hazır!

Enfes lezzete sahip farklı pek çok tost çeşidi hazırlayabileceğiniz Future Granit Tost Makinesi, aynı zamanda elektrikli ızgara olarak kullanılabilme özelliğiyle her evde mutlaka ihtiyaç duyulan bir ürün.

Leziz bir pankekler için son derece pratiklik sağlayan pankek tavasına ne dersiniz?

Mutfaksever Biogranit Grey Pankek Tavası, yapışmadan ve yakmadan lezzetli krepler ve gözlemeler pişirmek için ideal bir hediye!