cay yanina tatli 0

Çay Saati İçin Pratik Tatlı Tarifleri

Çay denince, akla ilk 5 çayı tatlıları gelir desek yeridir. Çay saati kurabiye, kek, cheesecake, tiramisu, lokma ve profiterol gibi çay saati tatlı tarifleri ile renklendirilirse, unutulmaz anları peşinden getirmesi kaçınılmaz olur. 

5 çayı, yeri herkesin kalbinde ayrı olan bir ritüeldir. Özellikle öğleden sonra yapılan çay molaları ve 5 çayı tatlı tarifleri günün yorgunluğunu atıp sevdiklerinizle keyifli sohbetler etmenin gözde yollarından biridir. 

Çayın Yanına Gidecek En Güzel Tatlılar

5 cayi 3

Lezzeti ile misafirleri büyüleyecek çay saati tatlı tarifi nedir dediğinizi duyar gibiyiz. Sizler için mutfağa geçip birbirinden farklı ve özel çay saati tatlıları hazırladık. 

Düdüklü Tencerede Kek Tarifi

duduklude kek 3

Çay ve kek vazgeçilmez bir ikilidir. Bu tarifimizde adım adım kek yapımı inceliklerini ve kekin mükemmel bir kıvamda olmasını sağlayacak ölçüleri anlattık. 

Düdüklü tencere kekleri normal keklere göre çok daha kısa sürede pişer. Böylelikle arkadaşlarınız gelmeden hızlıca bir kek yapabilirsiniz. Nefis kokulara şimdiden hazır olun, işte Düdüklü Tencerede Kek Tarifi

Her türden kekim bulut gibi kabarsın pamuk kadar yumuşak olsun diyenler, sizleri de unutmadık. Bu yazımızda kek hamuru kıvamı, fırın ayarları ve pişirme süresi gibi ayrıntıları ele alıp çeşitli öneriler sunduk. Çay saati kurabiyesi bile kıskanacak, karşınızda Lezzetli Bir Kek Yapmanın Püf Noktaları.

Baklava Cheesecake Tarifi

baklava cheesecake 3

Ne cheesecake ne de baklavadan vazgeçerim diye düşünenler, bu yazı tam sizlere göre. Baklavanın çıtırlığı, kremsi cheesecake ile buluşuyor. Özel günlerde konuklarınızı etkilemek için mükemmel bir seçenek olan Baklava Cheesecake Tarifi’ne mutlaka göz atın.

Ekmek Hamuru İle Kolay Lokma Tatlısı Tarifi

lokma ttalissi

Çay demleniyor ama tatlıya hala karar veremediniz mi? İmdadınıza yetişecek bir tarifle geldik. Yanına da tahin pekmez ve çikolata servis ederek tatlı krizlerine son verebilirsiniz. Ekmek Hamuru İle Kolay Lokma Tatlısı Tarifi’nin püf noktalarına bakmayı unutmayın.

Refika İle Lezzetli Tiramisu Tarifi

tiramusu bitmis hali blog 1024x576 1

Refika Birgül’ün eşsiz reçeteleri arasında yer alan bu tiramisu çayınızın yanına çok yakışacak. İtalyan mutfağının sevilen tatlılarından olan tiramisuyu, tarifteki özel dokunuşlarla yapmak çok zevkli olacak. Hafifliği ile çay sofralarını süsleyecek Refika İle Lezzetli Tiramisu Tarifi.

Dünya Waffle Günü’ne Özel En Lezzetli Tarifler

waffle 0

Dünya Waffle Günü için hazırladığımız bu tarifler, çayın bile rüyalarına giriyormuş. İhtiyacınız olan Karaca Funday Waffle Makinesi pratikliği ve sadece birkaç malzeme. Waffle severlerin mutlaka okuması gereken ipuçlarıyla Dünya Waffle Günü’ne Özel En Lezzetli Tarifleri.

Ekler ve Profiterol Tarifi

ekler1

El yapımı tatlılar her zaman bir farklı hissettirir, bu iki tatlı da istisna değil. Ekler ve profiterol hamuru nasıl yapılır sorusuna artık cevap bulabilirsiniz. Profesyonel şeflerin tüyoları ve hamurun nasıl şekillendirileceği konusunda öneriler hazır. Çayınız ve siz de hazırsanız, işte o Ekler ve Profiterol Tarifi.

Refika İle Karaca Test Mutfağı | Master Maid Chef İle Pavlova Tatlısı Tarifi 

pavlova min

Refika Birgül’ün adım adım anlattığı enfes bir tatlı tarifi daha sunuyoruz. Pavlova tatlısı tarifi çıtır çıtır kabuğu ve yumuşacık iç kısmıyla arkadaşlarınızın beğenisini toplayacak. Malzemeler ve sunum önerileri ile evde profesyonel bir tatlı yapmak için Refika İle Karaca Test Mutfağı | Master Maid Chef İle Pavlova Tatlısı Tarifi tam size göre. 

Hepsi birbirinden iştah açıcı ve pratik çay saati tarifleri ile sevdiklerinize akıllardan silinmeyecek ikramlar sunabilirsiniz. Bu nefis reçeteler ile zamandan tasarruf sağlayacak ve çay keyfinize keyif katacaksınız. Şimdiden afiyet olsun!