gorsel yeniyil 1 1 1024x576 1

Romantik Yeni Yıl Ruhu! Yılın En Kırmızı Vaktine Özel Seçenekler

Yeni yıl romantizmini yaşam alanlarınıza taşımak için özellikle kırmızının hakim olduğu, evinizin her köşesini sıcacık ve samimi bir görünüme kavuşturacak harika önerilerimiz var. Üstelik sadece bu da değil, yeni yıl romantizmini doruklarda yaşayacağınız birbirinden güzel yılbaşı film örnekleriyle de keyifli ve romantik bir vakit geçirmenizi sağlayacağız. Gelin, siz de bu yılbaşında evinize yepyeni ve romantik bir dokunuş kazandırın, yeni yıla büyüleyici bir güzellikte merhaba demenin heyecanını yaşayın. İşte romantik yeni yıl ruhunu yansıtacak en özel seçenekler…

Yılbaşının Romantik Rengi Kırmızı

Yeni yılın simgesel renklerinin yeşil, kırmızı ve beyaz olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu renkler arasında yeni yılın büyüsünü en çok yansıtan renkse elbette kırmızı. Yeni yılda şans ve mutluluk getirdiğine inanılan kırmızı rengi, yılbaşında giysilerimize taşımayı da çok seviyoruz. Hem evimizde hem de stilimizde kırmızının öne çıkacağı bir yılbaşı organizasyonu için mutfaktan salona, banyodan yatak odasına, evin her alanına dokunduğumuz çok özenli seçimler yapıyoruz.

Romantik Yeni Yıl Ruhu Mutfağınızda

Mutfağınızın dekorasyonu en az evinizin diğer alanları kadar özen gösterilmesi gereken alanlardan. Üstelik günün büyük bir kısmını mutfakta geçirenler için hem pratik hem ergonomik hem de düzenli bir mutfak yaratmak çok önemli. Gelin yeni yıl ışıltısını mutfağınıza taşıyacağınız mükemmel önerilerimize göz atın ve sıcacık romantik mutfaklar yaratın:

Kırmızı Renk Küçük Ev Aletleri

Kırmızı Renk Mutfak Ürünleri

Dekoratif Süslemeler ve Yılbaşı Ağacı İle Taçlandırılmış Salonlar

Evin en keyifli, en samimi ve en dikkat çekici alanı salonlar, hem kendimiz hem de davetlilerimiz için ayrıca özen gösterdiğimiz bir yer. Zevkimizi, tarzımızı ve bizi en iyi yansıtan yer olduğu için en güzel aksesuarları, dekoratif ürünleri ve mobilyaları sanırım hep salona saklıyoruz. Siz de bizim gibi düşünüyorsanız, yeni yılda salon dekorasyonunun ayrıca önem kazandığını biliyorsunuzdur. Gelin kırmızılara boyanmış, samimi, romantik ve huzur dolu bir salon dizayn etmek için neler yapmamız gerektiğine odaklanalım.

Kırmızı Renk Çam Süsleri

Kırmızı Renk Dekoratif Ürünler ve Aksesuarlar

Yeni Yılın Romantik Dokunuşu Şimdi Yatak Odanızda!

Huzurlu uykular, tatlı rüyalar ve konforlu bir alan… Yatak odanıza yeni yılın romantik dokunuşunu kazandırmak için yapmanız gereken şey çok basit; nevresimden yatak örtüsüne kadar her yeri kırmızıya bürümek! Yumuşacık nevresim takımlarından ışıl ışıl yatak örtülerine, sıcacık battaniyelerden en şık pike takımlarına kadar birbirinden güzel kırmızı ürünleri sizin için listeliyoruz;

Yeni Yılın Konforu ve Şıklığıyla Harmanlanan Banyolar

Yılbaşı ruhunu evin her alanına taşımak isteyenler için banyoyu da unutmamak lazım. Konforun ve keyfin tadını çıkaracağınız banyoyu yeni yıl büyüsü ile harmanlamak için yukarıdaki dekoratif aksesuarlardan yararlanabilirsiniz. Özellikle banyo raflarında kullanacağınız bu aksesuarlar şık bir görünüm kazandırırken, banyolarınızı sıcacık tatlı bir alana da dönüştürecek.

Aksesuarların yanı sıra elbette kırmızı banyo takımları ve banyo aksesuarları, havlular ve bornozlar yeni yıl konseptini yansıtabileceğiniz en önemli vurgu alanları.

Yılbaşı Ruhunu Anlatan En İyi Romantik Yeni Yıl Filmleri

Şimdi geldik yeni yılın en keyifli ve en şahane anına! Bir sinema aşığı ve yılbaşı tutkunuysanız sizin için seçtiğimiz bu filmlere bayılacaksınız! Bol kahkahalı, biraz duygusal ve bolca romantik yeni yıl temalı aşk filmi önerilerine geçmeden önce küçük bir hazırlık yapmaya ne dersiniz? Elbette film atıştırmalıklarından söz ediyoruz. Lezzetli bir patlamış mısır, pamuk şeker ya da aperatif atıştırmalıklara kim hayır diyebilir ki! Üstelik evde bu lezzetleri hazırlamak Cookplus’ın eğlencelik ürünleri ile çok kolay!

Atıştırmalıklarımız hazırsa artık filmimizi seçip, yeni yılın büyülü romantizmine kocaman bir merhaba diyebiliriz!

The Holiday

Kate Winslet ve Cameron Diaz’ın başrollerini paylaştığı bu romantik film 2006 yapımı. Romantik komedi türünde ki filmin yönetmen koltuğunda ise Nancy Meyers oturuyor.

Bridget Jones’s Diary

Helen Fielding’in aynı adlı romanından uyarlanan Bridget Jones’un Günlüğü,  2001 yılı İngiliz yapımı bir romantik komedidir. Gerçek aşkı arayan bir kadının hikayesini anlatan filmin başrollerinde Renée Zellweger, Hugh Grant ve Colin Firth bulunuyor.

Love Actually

Türkiye’deki bilinen adıyla Aşk Her Yerde, 2003 yapımı bir İngiliz romantik komedi filmidir. Oldukça sevilen ve en iyi yeni yıl filmleri arasına giren yapımda Alan Rickman, Bill Nighy, Colin Firth, Emma Thompson, Hugh Grant, Liam Neeson ve Keira Knightley gibi pek çok ünlü isim yer alıyor.

Four Christmases

Türkiye’de 2009 yılında Zoraki Tatil adıyla vizyona giren Four Christmases, 2008 yapımı dram, komedi ve romantik tarzda bir film. Bir günde 4 yeni yıl ziyareti yapmak zorunda kalan çiftin bu keyifli hikayesi Vince Vaughn ve Reese Witherspoon’un başrolleriyle daha da keyifli hale geliyor.

About Time

Türkiye’de gösterime giren adıyla Zamanda Aşk olarak da bilinen About Time, 2013 yapımı romantik komedi ve drama filmidir. Film kendi hayatında geriye gidebilen zaman yolcusu bir adamın hikâyesini anlatır.

Last Christmas

Başrollerini Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh ve Emma Thompson’nun paylaştığı bu romantik komedi filmi, hayatında hep yanlış kararlar almış bir kadının gizemli bir adamla tanışmasını konu alıyor.

Karaca’da paylaşacağımız çok şey var! Mutlu yıllar…