Arturo de Noriega sofratasarimi min

Sofralar Sergisi Tasarımcılarını Tanıyalım: Arturo de Noriega ve Eddie Zaratsian

Dünyanın en ünlü davet ve sofra tasarımcılarını bir araya getiren “İstanbul Kutlamalar Başkenti – Sofralar Sergisi” etkinliği geçtiğimiz ay Karaca ana sponsorluğunda büyük bir şölenle bu yıl ilk kez gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü 9 tasarımcının katıldığı etkinlikte İstanbul Temalı eşsiz sofralar dizayn edilerek, büyüleyici bir görsel şölen düzenlendi. Şimdi gelin, sergiye katılan 9 tasarımcı arasından Arturo de Noriega ve Eddie Zaratsian’ı daha yakından tanıyalım ve sofralarını mercek altına alarak sofra tasarımında kullandıkları Karaca ürünlerine göz atalım.

Latin Amerika’nın En Ünlü Davet Tasarımcısı: Arturo de Noriega

Arturo de Noriega min 1024x576 1

Peru’lu Arturo de Noriega 2005 yılında Lima, Peru’da kurduğu etkinlik firması ile Güney Amerika’nın en ünlü etkinlik ve düğün planlamacısı olmayı başardı. Sadece düğün organizasyonları değil, uluslararası marka etkinlikleri ve konferanslarda da etkin rol oynayan Noriega, Avrupa’da da önemli markaların Marka Elçisi.

Modern ve trend organizasyonlara imza atan çalışmalarıyla tüm dünyada adından sıkça söz ettiren Arturo de Noriega, Karaca ana sponsorluğunda İstanbul Sofralar Sergisi’nde de büyük beğeni toplayan mükemmel bir masa tasarladı. Herkesi hayran bırakan sofra tasarımında kullandığı en özel Karaca ürünlerini sizin için listeledik. İşte o ürünler:

Amerika’nın En Ünlü Çiçek Tasarımcısı: Eddie Zaratsian

Eddie Zaratsian min 1024x576 1

Eddie Zaratsian, 30 yılı aşan tecrübesiyle hem etkinlik hem de düğün davetlerinin en önemli isimlerinden biri. Amerika’da çok satanlar listesinde yer alan çiçek tasarımı hakkında yazdığı kitap ve hayata geçirdiği sayısız organizasyonla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Uluslararası ünlü tasarımcının, özellikle etkinlik tasarımı üzerine verdiği dersler dünya çapında büyük ilgi görüyor.

Hollywood ünlülerinden Kim Kardashian’ın yanı sıra birçok ünlü ismin ve saygın ailenin düğünlerini de organize eden Zaratsian, Jo Malone, Angelino Magazine, Hermès, Christian Louboutin, Chanel, Cartier ve Vogue gibi prestijli ve önemli markaların tasarım danışmanlığını da yürütüyor.

Sofralar Sergisi – İstanbul Kutlamalar Başkenti etkinliğinde tasarladığı masayla büyüleyici ve görkemli bir atmosfer yaratan ünlü tasarımcının masası da tam bir çiçek şöleni sunuyor.

Eddie Zaratsian sofratasarimi min 1024x576 1

Zarif ve elegan tasarımları öne çıkararak hazırladığı bu etkileyici sofrada kullandığı en özel Karaca ürünleri ise şöyle:

Sofralar Sergisi etkinliği hakkında detaylı bilgi edinmek için daha önce kaleme aldığımız Büyüleyici Bir Etkinlik: Sofralar Sergisi – İstanbul Kutlamalar Başkenti yazımıza da göz atmayı da unutmayın!