mastermaid gorsel 2 1

Mutfağınızdaki Profesyonel: Mastermaid Chef Stand Mikser

mastermaid gorsel 2 1

Küçük ev aletleri, özellikle mutfaklarda birçok fonksiyonel özelliği ile kişilere kolaylık sağlar. Çırpma, yoğurma ya da karıştırma, tatlıdan hamur işine birçok tarifte yer alan işlemlerden bazılarıdır. Bu işlemler, el gücü kullanıldığında oldukça yorucu bir hal alabilir. İstenilen kıvam elde edilene kadar tarifin diğer işlemlerine zaman bulamadığınız için tarifi hazırlamak zamanınızı alabilir.

Mastermaid Chef Stand Mikser bu üç işlemde sizlerin işini kolaylaştırmak için mutfaklarınızda yer almaya hazırdır. Dilerseniz çırpıcı, dilerseniz de hamur yoğurma makinesi olarak kullanabileceğiniz Mastermaid Stand Mikser ile mutfağınızda geçireceğiniz dakikalardan aldığınız keyfi ikiye katlayabilirsiniz. Mastermaid, sizin için çırpma, karıştırma ya da yoğurma işlemlerini gerçekleştirirken siz de sofra hazırlığı ya da tarifin diğer işlemleri ile ilgilenebilirsiniz. Zahmetsizce çok çeşitli menüler hazırlamak için Mastermaid Chef Stand Mikser’i tercih edebilirsiniz.

Mutfağınızdaki Profesyonel: Mastermaid Chef Stand Mikser

Bir mikserden fazlası olan Mastermaid, yapışmaz iç haznesi ve aparatları ile kısa zamanda dilediğiniz harcı mükemmel bir şekilde elde etmenize yardımcı olur. Sıçrama önleyici kapağı ile büyük miktarda harçları dahi güvenle karıştırma, çırpma ve yoğurmanızı sağlayan stand mikser, paslanmaz çelik malzemeleri ile uzun ömürlü bir kullanım sunar. Dayanıklı malzemeleri ile üç farklı fonksiyonu ile mutfağınızda uzun yıllar boyunca size eşlik etmeye aday olan Mastermaid ile sofranızda yer vermek istediğiniz tüm tarifleri pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Stand mikser tavsiyelerinde ön plana çıkan Mastermaid, fonksiyonel işlevlerinin yanı sıra 17 farklı renk seçeneği ile estetik açıdan da ihtiyaçları karşılayan şık bir tasarıma sahiptir. Mutfak dekorasyonunuza uygun renkleri içerisinde barındıran bir model tercih ederek aynı renk tonlarının yarattığı uyumu mutfağınıza yansıtabilir, mutfağınıza şık bir katkıda bulunabilirsiniz.

mastermaid1 2 1

Mastermaid Chef Stand Mikser’in Özellikleri Nelerdir?

Karaca Mastermaid Stand Mikser, 5 litre iç hacim kapasitesine sahiptir. 3 farklı karıştırma aparatı ile tek ürün üzerinden birçok işlemi kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlar.

HAMUR KANCASI

Yapışma yapmayan yüzeyiyle mükemmel yoğurma

BALON ÇIRPICI

Yumurta akını 1.50 saniyede kar kıvamına getirir. Balon çırpıcı aparatı, birçok tarifte yer alan yumurta akını yalnızca 1.5 saniye içerisinde kar kıvamına getirmenize yardımcı olur.

DÜZ KARIŞTIRICI

Püre ve şekerli tariflerde ideal kıvam verir. Düz karıştırma aparatı ile pürüzsüz bir kıvam elde edebilir, hamur yoğurma kancası ile hamur işi tüm tariflerde ideal kıvamı yakalayabilirsiniz.

Mastermaid Stand Mikserin 6 farklı hız ayarı ve ek pulse özelliği bulunur. Bu farklı hız seviyeleri sayesinde mikserin çalışma hızını uyguladığınız tariflere uyarlayabilir, çeşitli malzemelerde ideal homojenliğe kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Neden Karaca Mastermaid Stand Mikser Tercih Edilmeli?

Mastermaid tezgah üstü mikser, el gücünün en çok gerektiği işlemleri sizin yerinize yapmak için tasarlanmıştır. Üç farklı işlemi ile enerjiden ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Her bir aparatı, iç haznede olduğu gibi yapışmaz bir özelliğe sahip olmanın yanı sıra çalıştığı süre boyunca iç haznenin her bir alanına eşit şekilde temas eder. Böylelikle müdahale etmenize gerek kalmadan Mastermaid sizin için tam kıvamında hamur, krep harcı, kar kıvamında yumurta akı ya da püreler hazırlar.

Karaca sabit mikser ile pizzadan çiğ köfteye tarifinde oldukça zahmetli uygulamalara sahip birçok tarifi kısa süre içerisinde enerji sarf etmeksizin hazırlayabilirsiniz. Mastermaid, 1500 W güçlü motoru ile en yoğun kıvamda olan harçlarda dahi kolaylıkla istediğiniz sonuca ulaşmanıza yardımcı olur. Güçlü motoru sayesinde mutfaktaki iş gücünden tasarruf edebilir, yoğurma gibi zorlu işlemleri Mastermaid stand miksere bırakabilirsiniz.