shutterstock 1051954181 1

Dekoratif Aksesuarlar İle Salonunuzu Yenileyin!

Dekoratif Aksesuarlar İle Salonunuzu Yenileyin!

Salonunuza şıklık katacak, yatak odanıza huzuru taşıyacak, mutfağınızı güçlendirip elinizi lezzetlendirecek, banyonuza taze bir esinti getirecek on binlerce ürün sizler için Karaca’da. Evinizi mutlu ve huzurlu olduğunuz yere dönüştürmekse sizde! Şimdi küçük dokunuşlarla evinize büyük değişimler kazandırabileceğiniz dekoratif aksesuarlar için öneri zamanı. Birbirinden şık ve güzel ürünlerle hem kendinizi hem de evinizi yenileyin!

Salona Şıklık Katacak Dekoratif Aksesuarlar

Salon bir evin en güzel, en keyifli ve de en miskin zamanlarını geçirdiğimiz yer aslında. O yüzden sevdiğimiz ve göz önünde olmasını istediğimiz tüm aksesuarları burada bulundurmayı seviyoruz. İşte çiçekler, vazolar, biblolar, süs eşyaları ya da diğer dekoratif aksesuarlar gibi salonda keyifle kullanabileceğiniz ürünler için bazı örnekler:

1- Eviniz Çiçek Açsın: Vazolar

Vazolar kullanıldığı alana estetik bir görünüm kazandırırken, aynı zamanda yaşam alanlarımızı hareketlendirerek, renklendirir. Eğer siz de salon aksesuarları için vazodan vazgeçemeyenlerdenseniz bu önerilerimize bayılacağınıza eminiz;

Diğer tüm vazo modellerine göz atmak için hemen tıklayın!

Dekoratif Aksesuarlar İle Salonunuzu Yenileyin!

2- Göz Alıcı Dekoratif Aksesuarlar: Tabaklar

En çok mutfak ve salon dekorasyonunda tercih edilen dekoratif tabaklar, klasik, modern ya da konsepte bağlı olarak farklı figürleriyle dikkat çekici çeşitliliğe sahip olabilirler. Bu nedenle salonunuza en uygun modeli seçebilmeniz önemli. Salon dekorasyonundan bağımsız olmayacak, aksine destekleyici ve modern bir görünüm kazandıracak dekoratif tabaklar için size birkaç alternatif gösterebiliriz;

Diğer tüm dekoratif tabak modellerine göz atmak için hemen tıklayın!

Dekoratif Aksesuarlar İle Salonunuzu Yenileyin!

3- Klasik Bir Görünüm: Dekoratif Obje ve Biblolar

Bizim de çok sevdiğimiz dekorasyon ürünlerinden olan biblolar, özellikle evinde klasik ve vintage tarzı yakalamak isteyenler için çok ideal. Biraz nostaljik esintisiyle geleneksel bir şıklık yakalayacağınız dekoratif objeler sayesinde, sıcak ve samimi bir salon oluşturmak oldukça kolay. Buyurun biblo ve dekoratif aksesuar önerilerimiz;

Biblolar;

Diğer tüm biblo modellerine göz atmak için tıklayın!

Dekoratif Aksesuarlar İle Salonunuzu Yenileyin!

Dekoratif Objeler;

Diğer tüm dekoratif objelere göz atmak için tıklayın!

Dekoratif Aksesuarlar İle Salonunuzu Yenileyin!

4- Rahatına ve Şıklığına Düşkün: Dekoratif Yastıklar

Kırlentler salonumuzun olmazsa olmazı. Çünkü onlar koltuğun konforunu arttırırken, salona şıklık kazandıran son derece kullanışlı ürünler.

Koltuğunuzla aynı renk ya da rengarenk kullanabileceğiniz dekoratif yastıklar için salon konseptinize uygun gitmenizi tavsiye ederiz. Duvar rengi, kullandığınız aksesuarlar, mobilyanız, koltuğunuzun rengi, dokusu ve daha pek çok etken bu seçimi etkileyen bir kritere dönüşebilir. Bu nedenle spesifik bir öneride bulunmaktansa, tüm kırlent modellerini görebileceğiniz ve tarzınıza göre seçim yapabileceğiniz genel bir kategori önermek istiyoruz. Buyurun inceleyin!

Dekoratif Aksesuarlar İle Salonunuzu Yenileyin!

5- Zaman Tüneli: Çerçeveler

Fotoğraflar bizim için zaman tünelinde yolculuk gibidir. Hatta en güzel ve en özel anların zamanda durdurulmuş güzel bir yansımasıdır… Bu nedenle fotoğrafların daima göz önünde olmasına ya da onlara özel bir köşe kurulmasına bayılıyoruz. Eğer siz de bizim gibi düşünüyorsanız, şık çerçevelerle evinizin bir köşesini fotoğraf köşesine çevirebilirsiniz.

Birbirinden güzel tasarıma sahip çerçeve modellerine hemen buradan göz atın.

6- Stil Sahibi Halı ve Kilimler

Stil sahibi halı ve kilimler evinizin havasını tamamen değiştirebilecek güce sahip. Klasik, modern, sportif, fütürist, geleneksel, vintage ya da bohem… İstediğiniz tarzda halı ve kilim modelleri ile evinizi dilediğiniz görünüme kavuşturabilirsiniz. Tabii mobilyalarınıza uygun seçilmesi, burada dikkat edilmesi gereken önemli bir kriter. İşte sizin için seçtiğimiz birbirinden güzel halı ve kilim modelleri;

Diğer tüm halı ve kilim modellerini hemen buradan inceleyin!

Layer 1 1024x576 1

Tüm Dekoratif Aksesuarlar İçin Karaca

Salon dekorasyonuna şıklık katacak, tarzınızı yenileyip evinize tazelik kazandıracak tüm önerilerimizi incelediniz. Daha fazla ürün görmek isterseniz Karaca.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.