eriste tarifi

Airfryer ile Erişte Tarifi

Karaca’nın kaliteli Airfryer ile çok kısa sürede lezzetli yemekler yapabilirsiniz. Airfryer modellerinin teknolojik özellikleri sayesinde yemekleriniz yapmak artık zamanınızı almaz ve kısa sürede en güzel yemekleri hazırlamasına olanak sağlar. 

Airfryer çeşitlerinin başlıca özelliği olan yağsız pişirme fonksiyonu ile lezzetinden ödün vermeden sağlıklı yiyecekler hazırlamanız mümkündür. Bu işlevi sayesinde yaptığınız yemekleri yanınızda işyerinize götürüp diyetinizi bozmadan sağlıkla tüketebilirsiniz.

Yemek yaparken en büyük sorunlardan birisi yemeğin ardından çıkan bulaşıklar olur. Airfryer ile bulaşık sorununuz ortadan kalkar. Özel haznesinde pişirdiğiniz yemeği içinden aldıktan sonra kolayca hazneyi elinizde veya bulaşık makinesinde yıkayarak tekrar kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Karaca Airfryer son dönemin en gözde ürünleri arasındadır. Bunun sebebi lezzetinden ödün vermeden çok daha hızlı bir şekilde daha sağlıklı yemek yapabilmeyi mümkün hale getirmesidir. 

Günün büyük çoğunluğu yoğun bir koşuşturma ile geçer. Bu sırada her zaman yemek yapmaya zaman ayırmak mümkün olmaz. Yorgun olduğunuz günlerde Airfryer siz dinlenirken istediğiniz yemeği yapmak için en büyük yardımcınız olur. 

Karaca Airfryer ile yemek yapmak çok keyiflidir. Mutfakta hızlıca yemek pişirebilir ve zaman kaybetmeden bulaşık derdi olmadan afiyetle yemeğinizi yiyebilirsiniz. Karaca Airfryer ile kalabalık misafirleriniz olduğunda da saatlerini mutfakta geçirmek zorunda değilsiniz.

eriste tarifi airfryer

Airfryer erişte tarifi ile artık canınız erişte çektiğinde hızlıca yapıp tüketebilirsiniz. Airfryer sizin için erişteyi hazırlarken sizde bir kenarda eriştenin yanında tüketeceğiniz yiyecekleri hazırlayabilir yada üzerine dökeceğiniz sosu hazırlayabilirsiniz.

Karaca Airfryer ile tüm kullanıcılar mutfaklarının baş şefleri olur. Her seferinde aynı yüksek lezzet ile yaptığı yemekler ile tüm sevdiklerinizin dillerinde olursunuz. Öğlen ve akşam yemeklerinin önemli lezzetlerinden olan erişte önemli bir karbonhidrat kaynağıdır. 

Sizde kendiniz şımartmak için erişte makarna tarifi adımlarını izleyerek en güzel erişteyi yapabilirsiniz. Airfryer sıcak hava teknolojisi sayesinde erişteyi hazırlarken tüm bölgeyi eşit miktarda pişirir ve eriştenizi asla kurutmaz. Normalden çok daha kısa sürede sizler için hazırlar ve afiyetle tüketebilirsiniz.

Airfryer ile Erişte Nasıl Yapılır?

Tüm sulu yemeklerinizin yanında afiyetle tüketebileceğiniz ve zor zamanların kurtarıcı yemeği olan erişteyi fırın lezzetinde ve çok daha hızlı hazırlayabilirsiniz. Karaca Airfryer ile pek çok farklı erişte tarifi yapabilirsiniz. Sebzeli erişte tarifi bu lezzetli tariflerden bir tanesidir. Peynirli ve sütlü erişte, soslu erişte, beşamel soslu erişte tarifleri de Karaca Airfryer ile yapacağınız tariflerden bazılarıdır.

Erişte tarifi yemek yemeyi seven kullanıcıların yan yemekleri arasında başı çeker. Sulu yemeklerinizin yanında yapabileceğiniz erişte tarifleri yemeğinizi bir üst seviyeye taşır. Karaca Airfryer ile yaptığın erişte tarifleri ile artık sıradan erişte yemekten kurtulup erişteyi bir ana yemek malzemesi olarak kullanırsınız.

Günlük olarak tüketilmesi gereken mineral ve vitaminler vardır. Protein ve karbonhidratlar gün içerisinde enerji seviyesinin düşmemesi için ve sağlığınızı koruyabilmeniz için birlikte tüketilmesi gereken yiyecek sınıflarıdır. Erişte günlük karbonhidrat kaynağı olarak kolayca tüketebileceğiniz ve diyetinizi bozmayacağınız yemek türlerindendir.

Değişik erişte tarifleri arasında olan sütlü, peynirli erişte tarifini Karaca Airfryer farkı ile sizlere sunar. Bu tarifi aşağıdaki adımları uygulayarak rahatlıkla yapabilirsiniz.z

Karaca Airfryer ile Fırında erişte lezzetinde bir yemek hazırlamak normale göre çok daha kısa sürer. Siz yemeğinizin yanında tüketeceğiniz içecekleri, yan ürünleri ve masanızı hazırlarken Airfryer sizin yerinize yemeğinizi hazırlar. Fırında eriştenin yanında gidebilecek lezzetli bir ürün olan köftenizi de erişte yaptıktan hemen sonra Airfryer çok kısa sürede hazırlayabilir bu sayede masanızı çeşitlendirebilirsiniz. 

eriste nasil yapilir

Airfryer ile Erişte Nasıl Yapılır?

Karaca Airfryer ile zamanınızın çoğunu sevdiklerinize ayırabilir ve o sırada Airfryer sizin için lezzetli eriştenizi hazırlar. Eriştenin yanında tüketeceğiniz yan ürünleri, içecekleri ve masanızı ayarlarken o sırada Karaca Airfryer eriştenizi istediğiniz gibi pişirir.
Hazırlama Süresi 5 dakika
Pişirme Süresi 22 dakika
Kategori Öğle ve akşam yemeği
Mutfak Türk Mutfağı
Porsiyon 3
Kalori 297 kcal

Airfryer ile Erişte Nasıl Yapılır? Yaparken Kullanabileceğiniz Ev Aletleri

Airfryer ile Erişte Nasıl Yapılır? Malzemeleri
  

  • 800 ml süt
  • 200 gr makarna
  • 1 çay kaşığı toz sarımsak
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • çeyrek muskat rendesi
  • 1 dal biberiye
  • 20 gr kuru et
  • 150 gr rende kaşar

Üzeri İiçin

  • Biberiye ve Pulbiber

Airfryer ile Erişte Nasıl Yapılır? Nasıl Yapılır
 

  • Yüksek sıcağa dayanıklı emaye yada büyük boy bir cam kaseyi Karaca Airfryerin pişirme haznesine yerleştirin.
  • 200 gram erişteyi kabın içerisine ekleyin.
  • Üzerine 800 gram sütü ilave edin.
  • Sütün üzerine 2 çay kaşığı toz sarımsağı, 1 çay kaşığı karabiberi. 1 tatlı kaşığı tuz ve çeyrek muskatın rendesini ekleyin.
  • Karaca Airfryer da 200 derece sıcaklıkta 22 dakika pişirin.
  • Yemeği pişirmenin 11 dakikasında Airfryer açıp bir kez karıştırın.
  • 20 gram kuru eti küçük parçalar halinde doğrayıp ince kıyılmış biberiye ile karıştırın.
  • Daha sonra kuru et ve biberiye karışımı ile beraber, 50 gram kaşar peyniri eriştenize ekleyip karıştırın.
  • Geriye kalan 100 gram kaşarı eriştenin pişmesine 5 dk kala üzerine yayınız.
  • Peyniriniz ile birlikte biberiye ve pul biberi de üzerine yaydıktan 5 dk sonra Airfryer da erişteniz yemeye hazır olur.

Besin Değeri

Serving: 100grCalories: 297kcalCarbohydrates: 41.02gProtein: 15gFat: 1.32gCholesterol: 2.16mgSodium: 450mgPotassium: 282.54mgVitamin A: 116.6IUVitamin C: 0.25mgCalcium: 157.48mgIron: 1.95mg
Etiket Airfryer ile Erişte Tarifi, Erişte Tarifi

Karaca Airfryer ile bu tarif dışında yapabileceğiniz birçok erişte tarifi yapabilirsiniz. Erişte pilavı tarifi adımlarını Airfryer de uygulayarak farklı bir tarif deneyebilirsiniz. Airfryerler de yemek yapmak tamamen hayal gücünüze kalmıştır. Farklı farklı malzemeler ile değişik erişte tarifleri deneyebilirsiniz. 

Airfryer ile Erişte Tarifi Püf Noktaları

Karaca Airfryer ile erişte tarifi yaparken önemli birkaç püf noktaya dikkat etmeniz gerekir.

Bu püf noktalardan ilki eriştinizi pişirirken arada bir kere açıp karıştırmanızdır. Süt pişerken belli noktalarda üzerinde süt kabuğu oluşur. 22 dakikalık pişirme sırasında en az bir kez karıştırmak daha homojen bir erişte elde etmenizi sağlar.

Erişteye marketlerden ulaşabileceğiniz gibi ev yapımı erişte tarifi de uygulamanız mümkündür. Ev yapımı erişteler yaz aylarında elleriniz ile hazırlayıp kış aylarında da bu hazırladığınız erişteler ile çeşitli tarifler yapabilirsiniz.

Erişte nasıl yapılır? sorusunun cevabı olarak internet üzerinden birçok farklı erişte tarifi bulabilirsiniz. Karaca Airfryer ile erişte kurutma işlemini yapabilirsiniz.

Airfryer ile Eriştenin Yanında Ne Yenir? 

Karaca Airfryer ile erişte tarifinizi yaparken yanında farklı ürünler de hazırlayabilirsiniz. Eriştenin yanında iyi gidebilecek yemeklerden birisi köftedir. Karaca Airfryer ile erişteniz hazır olurken köfte malzemelerini hazırlayıp daha sonrasında yine Karaca Airfryer ile hızlıca köfte pişirebilirsiniz.

Bir diğer yan ürün ise tavuk sotedir. Eriştenizin yanına çok iyi giden tavuk yemeklerinden biri olan tavuk sote yaparken kenarda erişteniz sizin için hazır olur. Karaca Airfryerin mutfak hayatınızın baş köşesinde yerini alması zor olmaz. Bu sayede mutfak işleriniz çok hızlı bir şekilde halledilir.

eriste