g10 1 1024x576 1

Yeni Yıl Heyecanı ve Çam Ağacı Süsleme Rehberi! Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenir?

Yeni yıla sayılı günler kala birçok kişinin aklına çam ağacı süsleme geleneği nereden gelir sorusu gelir. Çam ağacı süsleme geleneği geçmişte bir ritüel olarak görülsede, günümüze eğlenceli bir aktivite olarak ulaşmıştır. Yılbaşı ruhunu yansıtmak için evlerde tercih edilmesi en sık rastlanan objelerden biri ise şüphehiz çam ağaçlarıdır.

Tercihinize göre büyük ve küçük çam ağacı süsleme için kullanabileceğiniz sayısız obje bulunur. Yılbaşı süsleri, ilham verici renk ve tasarımlarıyla yaşam alanlarınızı bir şölen yerine çevirmenin en iyi yoludur. Kırmızı ve yeşil tonların hakim olduğu bu çam ağacı süsleri, ışıl ışıl görünümleriyle evlerinize farklı bir boyut kazandırır.

Zevkinize göre süslediğiniz çam ağacının altına veya yanına Karaca Home standing reindeer peluş obje ekleyerek dekorasyonunuzu zenginleştirebilirsiniz. Çam ağacı yakınına yerleştirdiğiniz hediye paketleri, mum ve şamdan ile de odanızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Yılbaşı temasını, salonunuzda bulunan diğer mobilyalara da yansıtmak dekorasyon bütünlüğünü tam olarak yakalamanıza yardımcı olur. Zİgon ve orta sehpa gibi mobilyalarınızı Karaca Home yılbaşı kar küresi, şamdan, dekoratif yılbaşı tabakları ya da ışıklı biblolar ile donatabilirsiniz. 

Evinizin dışında kalan balkon, bahçe ve kapı gibi alanlar için de yılbaşı görselini sunan dekorasyon önerisinde bulunmak mümkündür. Yılbaşına özel tasarımıyla göz dolduran kapı süsü ile sevdiklerinize yaptığınız samimi bir karşılama ile gününüzü güzelleştirebilirsiniz.

Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenir?

g10 1 1024x576 1

Yeni yılın yaklaşması ile birçok kişi, çam ağacı süsleme nasıl yapılır sorusunun yanıtını merak eder. Evinizde kurduğunuz çam ağacı süslemesini nasıl yapacağınız tamamen zevkinize bağlıdır. Her zevkin beğenisine hitap eden yılbaşı ağacı süsü modelleri bulunur. Bununla birlikte evinize yılbaşı görünümüne kavuşturmak için işe öncelikli olarak çam ağacına uygun ölçülerdeki süslemeleri alarak başlayabilirsiniz.

Suni ve gerçek çam ağacı süsleme için yılbaşı temasına uygun pek çok çeşit obje bulunur. Cam, porselen ve ahşap malzemelerden dizayn edilen çam ağacı süsleri zarif görünümleriyle sıklıkla tercih edilir. Evinizde yaptığınız yılbaşı hazırlıkları çam ağacı süslemesi ile sınırlı olmayabilir. Odada yapılan dekorasyonda şıklığı yakalamak için süslemeleri dengeli bir şekilde kullanabilirsiniz. Dilerseniz Karaca Home nutcraker biblo ile masa, konsol ve şömine üzerine yılbaşı temasını yansıtan renkli dokunuşlar yapabilirsiniz.

Yılbaşı çam ağacı süslemenin olmazsa olmazı ışıklandırmalar, özellikle akşam saatlerinde evinizde oluşturduğu ışıltılı görünümüyle içinizi ısıtır. Çam ağacının yakaladığınız canlılığı cam ve duvarlarınızda görmek isterseniz astığınız sarkıt aydınlatmalardan yardım alabilirsiniz. Yeni yıl, yansıttığı özel dekorasyon temasının yanı sıra birçok kişinin tatlı heyecanını da beraberinde getirir. Çam ağacı ve şömineye asabileceğiniz Karaca Home new dear yılbaşı hediye çorabı içerisine yerleştirdiğiniz sürpriz paketler ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 

Yılbaşı Ağacı için Renk Seçimi

g2 1 1024x576 1

Bulunduğu ortamın dinamiğini değiştiren yılbaşı ağacı süsleme, tüm aileyi bir araya getiren ve yeni yılın habercisi bir aktivitedir. Yılbaşı ağacı süslemesi tamamen sizin zevkinize bağlıdır. Birkaç süsleme ile sade ya da objeleri yoğun kullanarak daha gösterişli bir sonuç almak mümkündür. Salon ve oturma odanız için ister yeşil dilerseniz de beyaz çam ağacı süsleme için Karaca Home shine 30 parça gold yılbaşı ağaç süsü seti edinerek işe başlayabilirsiniz. Dilerseniz gold rengin aralarına kırmızı tasarım detaylarına sahip süsler ekleyerek hareketli hale getirebilirsiniz.

Tekli veya takım halinde beğeninize uygun olarak aldığınız ağaç süslerini yılbaşı ağaç dallarına eşit bir şekilde asmanız, dengeli ve hoş bir görünüm sağlar. Simli ve parlak tasarımlarıyla çam ağacına renk katan bu süsler, yeni yıl ruhunu evinize getiren ürünlerin olmazsa olmazlarındandır. Yılbaşı ağacında kullandığınız süslerin yoğunluğunu istediğiniz doğrultuda arttırabilir ya da azaltabilirsiniz. Farklı ölçü ve renklerdeki süslemeleri bir arada kullanarak marjinal bir çam ağacı süslemesine sahip olabilirsiniz.

Aldığınız yılbaşı ağacının kurulumunu yapmak oldukça zahmetsizdir. Bunun için öncesinde konumlandırmak istediğiniz alanda yer açmak işinizi kolaylaştırır. Evinizde yaptığınız yeni yıl hazırlıkları için yılbaşı ağacı süslemesi ile sınırlı kalmayabilir. Renkli ve gün ışığı renginde hazırlanan led aydınlatma şeritleri ile çam ağacına farklı bir perspektif kazandırabilirsiniz. Hava karardığında tek bir dokunuşla ışıkları yakabilir, bu sayede evinizde geçirdiğiniz vakitleri daha keyifli kılabilirsiniz.

Evinizi bu zamanlarda görsel bir şölene çevirmenize yardımcı çam ağacı süsleme fikirleri bulunur. Yılbaşı ağacında kar efekti ile doğal bir görünüm yakalamak için kullanılan spreyler bulunur. Kar spreyi uygulamasında dikkat etmenizin önerildiği kriterlerden biri, spreyi ağacı süslemeden önce uygulamanızdır.

Yılbaşı Ağacı Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

g1 1 1024x576 1

Geçmişi oldukça eskiye dayanan çam ağacı süsleme türk adeti olarak günümüzde birçok kişinin tatlı telaşına tanıklık eder. Tüm aileyi ve sevdiklerinizi bir araya toplayan yılbaşı ağacı süsleme aktivitesi, yeni yıl bekleyişini kutlama sevincine çevirir. Yılbaşı ağaç modelleri oldukça zengin ürün alternatifleri ile sunulur. Yeni yılın olmazı yılbaşı ağacı seçerken ilk yapmanız gereken ağacın oda ile orantılı olmasına dikkat etmektir. Yılbaşı ağacını genellikle geçiş rahatlığı sunan ve hareketlerinizi etkilemeyecek bir köşeye kurabilirsiniz.

Yeni bir yılın başlangıcısı simgeleyen yılbaşı ağaçları, farklı boy uzunlukları ve dal sıklığında tasarlanır. Genellikle koyu yeşil çam ağaçları yeni yıl dekorasyonunun klasikleri içerisinde yer alsa da günümüzde beyaz renkli çeşitleri de geniş kitleler tarafından beğenilir. Yılbaşı konseptine uygun dekore etmek istediğiniz oda için çam ağacı süslemeleri idealdir. Yılbaşı ağacı alırken diğer yardımcı aksesuarları da göz önünde bulundurmanız işinizi kolaylaştırır. 

Yılbaşı ağacı seçiminin olmazsa olmazlarından biri de odanın genel dekorasyonudur. Yeni yıl için kurduğunuz çam ağacını, yaşam alanınızdaki mobilya ve aksesuarları göz önünde bulundurmanız ürün seçiminde size yardımcı olur. Evinizde çam ağacı kuracağınız ideal bir alan yoksa veya evin diğer odaları için de bu özel gününün detaylarını yansıtmak adına birtakım dokunuşlar yapmak isterseniz mini çam ağacı tercih edebilirsiniz. Kozalak ve mevsim renkleri ile dizayn edilen bu ağaç modeli minimal boyutları ve doğal görüntüsü ile sehpa ve masalarınızı süsleyebilir.

Genellikle salon veya oturma odalarında yer alan yılbaşı ağacını yanına getirdiğiniz bir berjer ve yeni yıl temasında tasarlanan Karaca Home kırlent ile daha şık hale getirebilirsiniz. Bunu yaparken peluş geyik ve kar tanesi figürleri ile de daha sıcak bir ortam oluşturabilirsiniz.