karaca kulüp blog rev

Karaca Kulüp İle Paylaştıkça Kazananlar Arasına Sen De Katıl!

Beğendiğiniz ve kullandığınız Karaca ürünlerini çevrenizle paylaştığınız zaman nakit kazanç sağlayabileceğinizi biliyor musunuz? Karaca Kulüp üzerinden hoşunuza giden ve memnun olduğunuz ürünleri önererek, anında kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Gelin, tüm detaylarıyla Karaca Kulüp nedir, nasıl kullanılır ve nasıl kazanç sağlanır gibi en çok merak edilen soruları yanıtlayalım! 

Karaca Kulüp Nedir?

Karaca Kulüp üyelik sistemiyle işleyen, en sevdiğin Karaca ürünlerini, arkadaşlarınla, ailenle veya takipçilerinle paylaştığın, bu paylaşımların yönlendirdiği ürün satışından ise nakit kazanç sağlayarak paylaştıkça kazandığın bir Affiliate / Satış Ortaklığı Platformu’dur.

Karaca Kulüp’e Nasıl Üye Olunur?

Paylaştıkça kazananlar arasına katılabilmek için Karaca Kulüp üyelik sayfamızı ziyaret edip, istenilen bilgileri doldurarak üyelik başvurunuzu anında yapabilirsiniz. Üyeliğinizin başlayabilmesi için formda verdiğiniz bilgilerin doğruluğu Karaca Kulüp ekibi tarafından incelenir. Üyeliğinizin kabulü için Instagram profilinin herkese açık olması ve takipçilerinin organik olması gereklidir.

Karaca Kulüp’te Paylaşımlar Nasıl Yapılıyor?

Karaca Kulüp üyeliğiniz başladığı andan itibaren paylaşım yapmaya başlayabilirsiniz. Seçtiğiniz ve beğendiğiniz Karaca ürünlerine ait hazır tanıtım resimlerini ya da kendi çektiğiniz video ve fotoğrafları, sosyal medya hesaplarınızdan size özel oluşturduğumuz linki ekleyerek paylaşabilir, paylaştığınız link üzerinden yapılan her alışverişten ise nakit kazanç sağlayabilirsiniz.
Üstelik ürün paylaşımlarınızı Instagram, Youtube, Facebook, Tik-Tok, Twitch, Twitter ve Whatsapp gibi link gönderebileceğiniz tüm kişisel sosyal medya hesaplarınızdan yapabilirsiniz.
Paylaşımlarla alakalı dikkat edilmesi gereken en önemli husus, ürünlerle ilgili yanıltıcı ve yanlış bilgi verilmemesidir.

Karaca Kulüp Üzerinden Yapılan Satışlara Nereden Bakılır?

Paylaşılan link üzerinden yapılan her satışı, Karaca Kulüp Paylaştıkça Kazananlar web sitesindeki “Satışlarım” sekmesinden kolayca inceleyerek, dilediğiniz zaman satış sonuçlarınızı görüntüleyebilirsiniz. 

paylas kazan

Komisyon Tutarı Minimum Ne Kadar Olmalı?

Paylaştığınız ürün sitede aktif olduğu müddetçe link de aktif kalır. Yani ürün aktif olduğu süre boyunca link üzerinden satış işlemi gerçekleştirilebilir. Satış işlemi yapılan ve iade/iptal süreci dolan satışlarınızın komisyon tutarı 250 TL’yi geçtikten sonra ise ödeme süreci başlar.

Karaca Kulüp’te Komisyon Tutarları Nasıl Hesaplanıyor?

Eğer fatura kesebileceğiniz bir şirket ya da şahıs şirketiniz yoksa toplam satış komisyonundan %15 stopaj vergisi kesildikten sonra kalan tutar tarafınıza ödenir.
Şirket ya da şahıs şirketiniz olduğu durumda ise yapılan satışların toplam satış komisyonu ve %18 KDV tutarı olacak şekilde toplam tutar, tarafımıza fatura edilmelidir. Böylece fatura edilen tutarın tamamı tarafınıza ödenebilir.
Şirketinizin olmadığı durumlarda üyelik bilgilerinizde girmiş olduğunuz e-posta adresinize Gider Makbuzu iletilir. Bu makbuzdaki tutarda ya da bilgilerde herhangi bir düzenleme gereği olmadığı takdirde, makbuzu imzalayarak [email protected]‘a iletmenizin ardından, 30 gün içinde ödemeleriniz gerçekleştirilir.

Paylaştıkça Daha Çok Kazanmanız için Önemli İpuçları

  • Paylaşımları yaptığınız sosyal medya hesaplarınızın herkese açık olması, daha fazla kişiye ulaşmanızı sağlar. Böylece satış oranını da artırabilirsiniz. 
  • Sosyal medya hesaplarınızın ne kadar popüler olduğu fark etmeksizin paylaşımlarınızda hepsini değerlendirmenizi ve ayrı ayrı paylaşmanızı öneririz. Ne de olsa satışın nereden geleceği belli olmaz!
  • Hashtag kullanımını önemseyin ve #işbirliği #affiliate #işortaklığı #affiliatelink hashtag’lerini kullanmayı unutmayın!
  • Paylaşım linklerini takipçilerinize ilham verecek video ve fotoğraflarla destekleyerek, daha özgün ve ilgi çekici içerikler oluşturabilirsiniz.

Karaca Kulüp hakkında daha fazla bilgi edinmek ve üyeliğinizi oluşturmak için karacapaylastikcakazananlar.deneyenlerbilir.com adresimizi ziyaret edin, paylaştıkça kazananlar arasına hemen siz de katılın!