gorsel

Evde İzlenebilecek En Güzel Film Önerileri

gorsel

Yaz resmi olarak geride kaldı, güzel havada dışarıda geçirilen vakitler yavaştan evlere doğru kaymaya başladı.

Evde eğlenilmeyecek diye bir şey tabii ki yok! Kitabı, yemeği, içmesi, eve gelen arkadaşı ile ev oturmaları zaten yaz boyunca da bir parça özlemi çekilen bir şey. Ama başka hiçbir şeyin yerini tutamadığı eğlence, evde toplanıp izlenen filmler.

Patlamış mısırı, cipsi ve diğer abur cuburları hazırlayıp, dışarıdaki yağmurun sesini açacağınız uzun filmle bastırmak kulağa şu andan müzik gibi geliyor değil mi? Peki bu hafta sonu için arkadaşlarınızı eve çağırıp hangi filmleri arka arkaya izleyerek bir film maratonu etkinliği düzenlemeye ne dersiniz?

James Bond

İngiliz Gizli Servisi’nin 7 numaralı ajanının maceralarını izlemek her zaman keyif vermiştir. Hem izlemediğiniz filmleri izleyerek seriyi tamamlar, hem eskiden izlediğiniz filmleri tekrar izleyerek nostaljinin tadını da patlamış mısırınızla birlikte alırsınız. İzlenecek tam 26 film olması da cabası!

Yüzüklerin Efendisi

Film maratonu deyince J.R.R. Tolkien ve Peter Jackson’un ellerinde şahesere dönüşen Yüzüklerin Efendisi üçlemesini saymamak imkansız. Kendinizi bir hafta sonu boyunca bildiğiniz dünyadan uzaklaştırmak için harika bir kaçamak sunan Yüzüklerin Efendisi üçlemesini, iki Hobbit filmiyle de taçlandırabilirsiniz tabii!

Bridget Jones’un Günlüğü

Aklınız romantik-komediye kayarsa Bridget Jones, karışık aşk hayatı ile sizi bekliyor olacak! 3 filmden oluşan Bridget Jones serisi, aynı gün içinde hem duygu yoğunluğundan hem kahkahadan gözlerinizi yaşartabilme potansiyeline sahip.

Love Actually

Romantik film deyip de, “Love Actually”den bahsetmemek olmaz. Hava Londra’ya doğru kayarken, bir Londra filmi izlemek kadar doğal bir şey olamaz. Londra’daki 8 farklı çiftin ilişkilerini, eşinizle birlikte izlemek, harika bir Cumartesi akşamı eğlencesi olabilir.

Fast & Furious

Evde oturmanızın acısını, hafta sonuna biraz hareket katarak çıkartmak istiyorsanız da, e bundan daha hareketli bir film = yok!
Hızlı ve Öfkeli serisinin tüm filmlerini izlemeniz, uzun bir zaman sürecek olsa da, arabalarla damlardan uçarken bu süre size 20 dakika falan gelecektir.

Star Wars

Bir başka klasik de elbette Star Wars. Zincire en son eklenenler ile birlikte tam 8 tane dopdolu film, sizi Star Wars evrenine çekmek için hazır. Yeni çekileceği duyurulan Han Solo spin-off’u öncesi de sizi bu evrene güzel bir alıştırmayla hazırlamış olur üstelik bu maraton!

Polis Akademisi

Eğer komedi arıyorsanız, Polis Akademisi 7 filmi ile suratınıza nostaljik bir
gülümseme koydurmak için ideal olacaktır. Mahoney, Jones, Hightower ve
Tackleberry çocukluğunuzdaki akşamları iple çektiğiniz saatleri, size tüm hafta
sonu yaşatabilir.

Film tercihiniz ne olursa olsun, yanında atıştırmalıksız film maratonu olmaz.
Karaca çerezlikler ve Cookplus Patlamış Mısır Makinesi, bu maraton için bizim
önerdiklerimiz.

Şimdiden afiyet olsun ve iyi seyirler!