bahar 1

Bahara Merhaba: Evinizin Kapılarını Yeniliğe Açın!

İşte heyecanla beklediğimiz o taptaze bahar geldi! Havalar ısınmaya, doğa uyanmaya, ağaçlar renk renk çiçek açmaya başlarken, içimizi kaplayan yemyeşil neşeyle evlerimizin kapısını yeniliğe açıyoruz. Baharın tazeliğini evinize getirecek önerilerimizle siz de kendinizi doğanın huzurlu uyanışına bırakın!

Mutfaklar Baharın Enerjisiyle Canlanıyor!

Rengarenk meyve ve sebzelerin tezgahlarda yerini alacağı bahar ayı için mutfak dekorasyonuna biraz canlılık ve renk katma zamanı geldi. Şimdi kendinize enfes bir kahve demleyin ve yenilik için hazırlıklara başlayın. Mesela renkli mutfak aksesuarları bahara ilk adımı atmak için harika bir seçenek.

Uzaktan erişim sağlayarak çayınızı istediğiniz her an sizin için hazır edebilen Türkiye’nin ilk renkli camlı çay makinesi, rengarenk seçenekleriyle göz dolduran tencere setinden, mutfak robotuna ve stand mikserlere kadar geniş ürün yelpazesine sahip  Karaca Mastermaid serileri, hem tasarımıyla hem de işlevselliğiyle mutfakların vazgeçilmezi olan mutfak gereçleri bahar konseptiyle yenilenmeye hazır!

Bahara Açılan Çiçek Gibi Sofralar

Sofranızda baharın tazelik ve canlılığını hissetmek size çok iyi gelecek. Özellikle de çiçekleri dallardan sofralarınıza getiren bir masa örtünüz varsa! Gelin şöyle güzel bir bahar kahvaltısı organizasyonu düşünelim ve doğanın en huzurlu yanını masanıza işleyelim.

Her gün doğa içinde kahvaltı yapamıyoruz, peki neden doğayı soframıza taşımayalım? Orman temalı kahvaltı takımı tam siz göre!

Ağızları tatlandıracak enfes tatlılar için de favorimiz çiçek desenli pasta seti!

Baharı Uykularınızda Karşılayın!

Yatak odanız, günlük yorgunluğunuzu attığınız, huzur bulduğunuz özel alanlar. Baharın gelişiyle birlikte, odanızı daha aydınlık ve ferah hale getirebilirsiniz. Açık renkli ve çiçek desenli nevresim takımları, yumuşak ve hafif yorganlar, odanıza taze bir hava katacaktır.

Yatak odanızın havasını değiştirecek bir diğer yöntem ise, aromatik mumlar veya oda spreyleri kullanmak. Lavanta, yasemin gibi bahar kokuları ile odanızda rahatlatıcı bir atmosfer yaratın!