gorsel 4 3

Karaca İle Yılbaşı Sofrası Süsleme İpuçları

Karaca Ile Yilbasi Sofrasi Susleme Ipuclari v2

Yılbaşı davetlerinin olmazsa olmazı birbirinden lezzetli yiyeceklerle donatılmış sofralardır. Sofralarınızdaki lezzetlerin yanı sıra bu lezzetlerin sunum şekli ve yılbaşı sofralarınıza koyduğunuz süsler de önemlidir. 

Yılbaşı davet sofrasına en çok yakışan süsler için Karaca’yı inceleyebilirsiniz. Sofraların yılbaşı ruhunu ve temasını yansıtması için süsleri özellikle kırmızı, altın sarısı, gümüş grisi ve çam ağacı yeşili gibi renklerde tercih edebilirsiniz.

Yılbaşı sofrası süsleme yılbaşı daveti veren kişiler için en önemli konulardan biridir. En şık yılbaşı masaları için yılbaşı masa süslerini masanıza yerleştirebilirsiniz. Karaca’daki yılbaşı temalı sunum tabakları ve çatal kaşıkları da sofralarınızın şıklığına şıklık katar.

Yılbaşı sofrası süsleri arasında en çok öne çıkan ürünlerden biri de Amerikan servisleridir. Yılbaşı temasını üzerinde taşıyan figürlerle donatılmış runner ve peçetelikleri sofranızda tercih ederek ziyafetinizi göz alıcı hale getirebilirsiniz. Bunun için Sera Hasır Görünümlü Amerikan Servis Naturel tercih edebileceğiniz şık seçeneklerden biridir.

Çam ağaçları, noel baba figürleri, geyik figürleri, baston şekerleri ve kar küreleri en sevimli yılbaşı sembollerindendir. Bu sembolleri içeren yılbaşı süsleri sofralarınıza sıcacık ve samimi bir hava katar. Misafirlerinizle lezzetli yemeklerin tadını çıkarıp keyifli saatler geçireceğiniz sofralarınızın iç açıcı ve şık görünmesi önemlidir.

Yılbaşı davetleri genelde kalabalık olur. Bu yüzden hazırlanan sofrada da kişi sayıları ve sunulacak yemeklere göre sunumluk kullanılması gerekir. Karaca’da yılbaşı ruhunu eğlenceli ve şık bir şekilde yansıtan çeşitli yılbaşı sofrası ürünleri bulunur. 

Böylesi ürünler ile hazırlanan yılbaşı sofralarınızda servis edeceğiniz yemekleriniz misafirlerinizin gözüne daha çok hitap eder. Rengârenk yılbaşı masalarında geçireceğiniz vakitler daha keyifli olur.

Yılbaşı zamanı yaklaştıkça her taraf daha süslü, ışıl ışıl olur. Yeni yılın bu güzel ruhunu yılbaşında verdiğiniz yemeklere de yansıtmanız yeni yıla daha mutlu bir şekilde girmenizi sağlar. 

Keyifli geçen yılbaşı akşamlarının sonrasında misafirleriniz de daha memnun ayrılır. Misafirlerinizi memnun etmek, onları en iyi şekilde ağırlamak için yılbaşı sofranızı ışıl ışıl aksesuarlarla süsleyebilirsiniz. Böylelikle eğlenceli gecenize renkli sofranızla katkı sağlarsınız.

Yılbaşı konseptine uygun birbirinden dekoratif sofra aksesuarı seçenekleri vardır. Herkesin zevkine ve masasının konseptine uygun sofra süslerinin bulunması mümkündür. Yılın bu özel zamanında sofranızı capcanlı aksesuarlarla süslemek için Karaca’daki aksesuar çeşitlerini ve yılbaşı temalı ürünleri inceleyebilirsiniz.

yilbasi gorsel 3 v2

Yılbaşı Sofrası Nasıl Hazırlanır?

Süslü, göz alıcı ve şık bir yılbaşı sofrası için konsepte uygun sofra ürünleri seçmekle başlayabilirsiniz. Genellikle kırmızı, yeşil, gümüş ve altın gibi renklerin tercih edildiği bu özel günde işe masanıza güzel bir örtü sermekle başlayabilirsiniz.

Karaca Home kırmızı masa örtüsü, hem rengi hem de kalitesiyle zarif yılbaşı davet sofranız için ideal bir tercih olabilir. Canlı kırmızı rengi, misafirlerinizin kalbini daha ilk dakikadan çalmanıza yardımcı olur.
Yılbaşı sofraları normal yemek sofralarından daha özenli görünmelidir. Yılbaşı gecesini evinde çekirdek ailesiyle geçiren kişiler dahi sofralarının ışıl ışıl görünmesini ister. Bu yüzden yalnızca masa örtüsü tercih etmektense zarif görünümlü Amerikan servisleri, runner ve şık peçeteler de yılbaşı sofralarının olmazsa olmazlarıdır.

Karaca Ravlen Round Silver Rachel Amerikan servisi, yılbaşı sofranıza layık göz alıcı servis seçeneklerinden biridir. Boyutu ve parıltılı gümüş rengi ile yılbaşı sofranızda göz dolduracak bir görünüme sahiptir. 
Masa örtünüz üzerinde Amerikan servisleri kullanmak yılbaşı sofranızın daha şık görünmesini sağlarken masa örtünüzün kirlenme riskini de azaltır. Böylece bu özel gecenin size zahmetli bir şekilde geri dönmemesini sağlarsınız.

316 ckb

Servis için tercih edeceğiniz 316+ Çelik çatal kaşık bıçak seti ile sofranızın hazırlığını tamamlayabilirsiniz. Şık tasarımıları ve geniş parça seçenekleriyle terc,h edeceğiniz 316+ Çelik çatal kaşık bıçak taımıyla yılbaşı akşamı için hazırlayacağınız özel sofralarınıza şıklık katabilirsiniz.

Yılbaşı sofrası yılbaşı masa süsleri kullanılmadan eksik kalabilir. Bu yüzden sıradan sofralarınızdan farklı olarak yılbaşı davet sofranızda çeşitli şamdanlar, karaflar, peçete yüzükleri ve dikkat çekici görünümlerdeki servis tabaklarını tercih etmeniz sofranızın daha zengin görünmesine sebep olur.

Şamdanlar bir yemek sofrasını zarif kılan, şıklığına şıklık katan ürünlerdir. Davet masanızda yakacağınız bir mum masanızın daha güzel görünmesini sağlar. Üstelik masanızda yanan mum sofranıza koyduğunuz dekoratif aksesuarların da öne çıkmasına yardımcıdır. 

Karaca Jollie 3 kollu şamdan, masanızın merkezine yerleştirebileceğiniz, göz doldurucu bir sofra aksesuarıdır. Rengi ve barok görüntüsü ile dikkat çeken bu şamdan, sofralarınızın kusursuz görünmesi için bir aracı olabilir.

Yılbaşı sofrası dekorasyonu yapılırken birbirine uyumlu parçalarla bir konsept oluşturmanız önemlidir. Bu yüzden yılbaşı sofranızdaki her parçanın yılbaşı ruhuna ve şıklığına ayak uydurması gerekir. 

Tabaklardan çatallara, servislerden peçeteliklere kadar her şeyin uyum içerisinde görünmesi sofranızın daha şık olmasını sağlar. Şık ve ağır yılbaşı süsleri bulunduğu gibi daha gündelik, samimi yılbaşı süsleri de mevcuttur.

Karaca’daki çeşitli yılbaşı koleksiyonu ürünlerinden birbirleriyle uyumlu seçenekleri bulabilirsiniz. Özel misafirler için hazırlayacağınız yılbaşı sofralarında tercih edilen süslemeler ile aile içinde eğleneceğiniz bir yılbaşı sofrası için tercih edeceğiniz süslemeler değişkenlik gösterebilir. Geceyi çocukları ile geçirecek aileler yılbaşı sofralarında daha eğlenceli süslemeleri tercih edebilir.

yilbasi gorsel 4 v2

Yılbaşı Sofrası Hazırlanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yılbaşı sofranızı hazırlarken davet ettiğiniz misafirlerinizin sayısı önem taşıyan bir etkendir. Davet sofranızı kişi sayısına göre hazırlamanız misafirlerinizin daha konforlu hissetmesini sağlar. Karaca’da en kalabalık davet sofralarında bile kullanılmaya uygun yılbaşı yemek takımları bulunur.

Yılbaşı sofrası nasıl hazırlanır diye düşünürken ikram edeceğiniz yemeklerinizi düşünerek süsleme ve servis tabağı seçimi yapmanız önemlidir. Farklı yemekler için farklı servis tabaklarının kullanılması uygun olur. Ana yemek ikramı yapacağınız bir yılbaşı davetinde farklı bir sofra, kokteyl konseptinde ikram yapacağınız yılbaşı davetinde farklı bir sofra hazırlamanız gerekir.

Misafirlerinize ana yemek ikramı yapacağınız bir yılbaşı sofrası için Karaca New Year Bird 6 kişilik porselen yemek takımı kullanılabilir. 6 kişilik olan bu yemek takımı aile içinde yiyeceğiniz yılbaşı yemekleriniz için ideal ve şık bir seçim olur. 

Bu yemek takımı modeline hâkim olan kırmızı ve yeşil renkleri yılbaşı ruhunu yaşamanıza katkıda bulunur. Yemek takımı içerisinde bulunan kâse, servis tabağı, pasta tabağı ve çukur tabak seçenekleri sayesinde her çeşit yılbaşı ikramlığınızı şık bir şekilde sunarsınız.

Karaca New Year Hoho kaşıklık da ana yemek ikramı yapacağınız sofralarda kullanmak için ideal olabilir. Özellikle çorba ya da sulu yemek ikramlarınız sırasında şık sofranızın lekelenmemesine yardımcı olan bu ürün, üzerindeki noel baba figürü ile yılbaşı konseptine de uyumludur.

Ana yemek yerine kokteyl konseptinde hazırlanan yılbaşı sofraları için kek, kurabiye sunumlukları ve bardak ve karaf seçimleri önemli olur. Ana yemek ikram edilmeyen yılbaşı davet sofralarında genellikle küçük ikramlıklar hazırlanır. Cupcake ya da yılbaşı kurabiyesi sunabileceğiniz Karaca New Year katlı kurabiyelik, yılbaşı sofranızın sıcaklığına sıcaklık katar.

Yılbaşı davetinde hem ara sıcak, hem kek ve börek gibi ikramlarınızı sunmanızı sağlayan Karaca Romantic servis tabağı da yılbaşı ruhuna uygun bir görünüme sahiptir. Kırmızı beyaz renklerdeki bu tabak sofranızda oldukça şık görünür ve diğer kırmızı yılbaşı süsleriniz ile uyum içinde olur.

yilbasi gorsel 5 v2

Yılbaşı Sofrası İçin Şık Masa Örtüsü Seçimi

En güzel yılbaşı sofralarında ilk göze çarpan şey masa örtüleri olabilir. Servis tabaklarının daha göz alıcı görünmesini sağlayan masa örtülerinin seçimi önem taşır. Masa örtünüzün yılbaşı ruhuna uygun olmaması, sofranızın sönük görünmesine neden olabilir.

En şık yılbaşı sofralarınız için Karaca’da birbirinden farklı masa örtüleri bulunur. Her birinin kalitesi ve renkleri yılbaşı sofranızın zarif görünmesine katkıda bulunur.

Kırmızı, yeşil, gümüş ve altın sarısı gibi renklerde masa örtüleri yılbaşı konseptine uyum sağlar. Özellikle Karaca Home Kırmızı Masa Örtüsü canlı rengi ile sofranızın daha şık görünmesine yardımcıdır.

Güzel bir masa örtüsü üzerinde kullandığınız tabaklar ve sunumluklar da güzel görünür. Kırmızı renkteki masa örtünüzü Karaca Home Moroc gümüş 6’lı peçete yüzüğü ile tamamlayabilirsiniz. 

Kırmızının gümüş ile uyumu yılbaşı sofranızın çok daha zarif görünmesini sağlar. Şık peçetelerinizi yüzükler ile davet sofranıza koymanız misafirleriniz için de göz alıcı olur. Her bir parçanın yılbaşı temasında olması şık yılbaşı sofranıza bütünlük katar. Bunun için Karaca Home Deer And Santa 2’li Peçete Yüzüğü beğenebileceğiniz bir seçenek olabilir. 

Aile içinde yiyeceğiniz bir yılbaşı yemeği için hazırladığınız basit yılbaşı sofrasında dahi güzel bir masa örtüsü tercih etmek önemlidir. Şık masa örtüleri hem davet sofralarının hem de gündelik yemek sofralarının olmazsa olmazıdır. Özellikle yılbaşı sofraları söz konusu olduğunda masa örtüsü seçimi ilk göze çarpan şey olduğu için önemli bir rol oynar.

yilbasi gorsel 6

Yılbaşı Sofraları için Dekoratif Süsler ve Tasarımlar

En sevdiğiniz misafirlerinizi ağırlayacağınız yılbaşı gecelerinde sofranızın göz alıcı olmasını istersiniz. Misafirlerinize sunduğunuz yemekleri şık süsler eşliğinde sunmak daha keyifli vakit geçirmenizi sağlar. İnsanın içini açan yılbaşı yemek süslemelerinin pek çok çeşidi Karaca’da bulunur.

Dekoratif yılbaşı süsleri arasında şamdanlar ve içeceklerinizi ikram edeceğiniz şişeler en başta gelen ürünlerdendir. Özellikle kokteyl konseptli yılbaşı masalarında birbirinden farklı içecekler ikram edeceğiniz için şişelerinizin şık görünmesi önem taşır. Zarif görünen şişeler sofralarınızın şıklığına katkı sağlar.

Karaca Krs Kristal 6lı Kadeh yılbaşı için düşünebileceğiniz şık setlerden biridir. Zarif ve sade tasarımlarıyla yılbaşı sofra dekorasyonunuza da rahatlıkla uyum sağlar. İçerisinde 6 adet kristal kadeh bulunan bu seti hem yılbaşında vereceğiniz özel davetinizde hem de günlük sofralarınızda kullanabilirsiniz. 

Karaca Florence 25 parça 12 kişilik bardak seti çeşitli bardak seçenekleri ve göz alıcı karafıyla yılbaşı davet sofranıza layık bir settir. 12 adet meşrubat bardağı ve 12 adet kadeh içeren bu set sayesinde misafirlerinize çeşitli içecekler ikram etmeniz mümkündür. Set içerisindeki karafın şıklığı da yılbaşı davet sofranızın süslü görünümüne uyum sağlar.

yilbasi gorsel 7 1

Yılbaşı davetlerinde pek çok kişi sofralarında mum yakmayı tercih eder. Mumun ışıltısı ile sofranızın ışıltısı birleşerek zarif bir masa elde etmenizi sağlar. Karaca’da yılbaşı sofralarınıza özel birbirinden şık şamdan çeşitleri bulunur. Her biri farklı tarzlarda olan bu şamdanlardan sofranızın konseptine en uygun seçenekleri bulmanız mümkündür.

Yılbaşı ruhunu en çok yansıtan figürler çam ağaçları, baston şekerler, noel baba ve kar taneleridir. Bu figürlerin bulunduğu yılbaşı süslemelerini sofranızda tercih etmeniz konsepti daha doğru bir şekilde yakalamanıza yardımcı olur. 

Böylelikle misafirlerinize de yılbaşı ruhunu en şık ve göz doldurucu şekilde yansıtmanın tadını çıkarırsınız. Dekoratif yılbaşı aksesuarları ve süslemelerle dolu sofralarda yılbaşı gecesini geçirmek daha keyifli olur.

Yılbaşı yemek ikramınız bittikten sonra misafirlerinize lezzetli bir kahve ikram etmek istersiniz. Yılbaşı konseptine uygun bir kahve fincanı ile ikram yapmanız eğlenceli ruhu devam ettirmenize yardımcı olur. Karaca İnverto kırmızı kahve fincanı takımı ile güzel bir yemek sonrası misafirlerinize köpüklü bir kahve ikramı yapabilirsiniz. Kırmızı ve yeşil yılbaşı konseptini taşıyan fincan takımı üzerindeki ökse otu da yılbaşı ruhunu yansıtan bir başka figürlerdendir.

Yılbaşı sofraları hem hazırlaması hem de oturması en keyifli sofralardır. En sevdiğiniz misafirlerinizle başında toplanacağınız yılbaşı masanızın göz alıcı süslemelerle zenginleştirilmesi daha keyifli bir gece geçirmenizi sağlar. Dekoratif ve şık sofralarda ikram edeceğiniz yemekleriniz de hem göze hem de mideye hitap eder.